Az Ikrek vegye kicsit lazábban a dolgokat (júl. 18.)

Seprenyi Fanni • 2017. július 18., kedd •
Keddi horoszkóp.
Az Ikrek vegye kicsit lazábban a dolgokat (júl. 18.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Valami felforgatta békéjét, hamarosan csillapodnak a negatív energiák, nyugodjon meg, ne féljen bocsánatot kérni, még ha nem is Ön volt a hibás!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Valami vaj van a füle mögött! Jó eséllyel le fog bukni! Úgyhogy készüljön fel az optimális elterelő hadműveletre, ugyanis ha lehull a lepel, Önnek nem lesz jó!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Vegye kicsit lazábban a dolgokat, ne ragaszkodjon ahhoz, amit tudja, hogy el kell engednie.

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ne panaszkodjon! Jobban jár, ha csendben marad!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 30.

Kedves Oroszlán! Ma végleg eltemet magában valakit, és ez így van jól! Ne törődjön környezete lehúzó véleményével, tartson ki, emelje a fejét az égbe és hajtson előre! Ön nyer! Mindig Ön nyer! Mindig Ön nevet a végén!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Kifelé boldog ugyan, de belül Mizu? Minden rendben? Eleget beszélhet partnerével? Valamit nem mond ki! Akkor mondja ki, ami fáj!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Bűntudata van és lehet is, a saját életével kellene foglalkoznia és nem másokéval! Csak az az ember törődik más életével, aki a sajátjába már beletörődött és nem akar tovább fejlődni, így nem is tud!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! A munka hőse ma Ön lesz! Készüljön fel a kezdeti lendülete nem hagyja cserben! Csodás nap vár Önre! Üzleti sikerek sorozata! Nahát! Ma Ön nagyon szerencsés!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Családja jobban tisztelné őszinte álláspontját, mint napraforgó stílusát, ez gáz Önre nézve! Ne hazudjon! Legyen őszinte, az igazság egyszer fáj, de a hazugság az százszor!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Hamarosan pénzt kap, de ezt még ne ma várja, hanem a napokban, családja szereti Önt és ötszörösen fogja meghálálni jótékony cselekedeteit!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Lesz pénze! Valljon ma szerelmet! Ha másnak nem, akkor Önmagának! Mutassa ki szeretetét! Az nagyon jó lesz Önnek! Szeressem ma nagyon jól! Boldog lesz!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ön rendkívül kitartóan dolgozik, ám elképzelhető, hogy ez párkapcsolata rovására megy, üljön le ma egy kicsit, gondolkozzon el mire vágyik igazan és mérlegeljen! Megéri?!

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére