A Vízöntő fogja vissza magát a flörtölést illetően (jún. 16)

Seprenyi Fanni • 2017. június 16., péntek •
Pénteki horoszkóp.
A Vízöntő fogja vissza magát a flörtölést illetően (jún. 16)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ideje rend rakni az elvarratlan szálakat az emberi kapcsolataiban, gyerünk, gyerünk, mindig az kezdeményez, akiben nagyobb a szeretet! Legyen ön a nagyobb!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ne idegeskedjen, nem ér annyit az a problémának hitt próbatétel valójában önt szolgálja, erősebb, mint valaha, ne habozzon, emelje fel a telefont és oldja meg!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ne rágódjon tovább ugyanazon a problémán, ne panaszkodjon, álljon fel es oldja meg. Képes mindenre, csodálatos energiák veszik ma körül, éljen a lehetőséggel, használja ki!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ma valakinek nagyon nagy szüksége lesz önre, nyújtsa a kezét segítséggel. Engedje, hogy a jó szíve vezesse. Nem fogja megbánni, szeressen!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

 Kedves Oroszlán! Ne bántson meg senkit, válogatása meg a szavait, minden úgy lesz, ahogy lennie kell, minden a fejlődését szolgálja, nyugalom, tiszteljen ma mindenkit és önt is fogják.

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ma ne akarjon racionális oldalról megközelíteni semmit, semmi sem az aminek látszik. Adja át magát az önt körülvevő energia hatalmának, sodródjon az árral, bízzon magában!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ez az ön napja, ma minden sikerül, tökéletes nap egy új kezdethez, zárja le a régit nyugodt szívvel, minden vég egy új kezdet!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Őrizze meg nyugalmát, ma a konfliktuskedvelő emberek meg fogják találni, maradjon nyugodt, minden megoldódik. Tanulja meg, az embereket szeretjük, a tárgyakat használjuk!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Dolgozzon keményen, ne engedjen az elveiből, ne legyen megalkuvó, önnek van igaza, harcoljon érte. A nap végén hátradőlhet és megnyugodhat; Ezt is megoldotta!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma fogjon egy könyvet, kapcsoljon ki egy kicsit, az elmúlt időszakban túlaggódta magát, lassítson a tempón, dolgozni csak lassan, szépen, ahogy a csillag megy az égen úgy lehet, és úgy érdemes.

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! A mai nap a flörtölésé, párja féltékeny lehet önre, fogja vissza magát, a családi békesség érdekében, ma ne legyen szelektív a hallása, figyeljen minden kérésre, az Univerzum meg fogja hálálni.

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ma legyen hálás, nem olyan rossz az élete, mint amilyennek hiszi, ne azt nézze, milyen messze van még a cél, hanem azt is, ahova eljutott már!

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére