A Kos ma csillapítsa egóját! (júl. 3)

Seprenyi Fanni • 2017. július 03., hétfő •
Hétfői horoszkóp.
A Kos ma csillapítsa egóját! (júl. 3)

 KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma csillapítsa Egóját, rossz tanácsadó, élni és élni hagyni sokkal fontosabb, mint felesleges emberi játszmákba bonyolódni! Nyeljen ma!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Optimizmusára ma szüksége lesz, semmi sincs veszve, fel ne merje adni álmait, vágyait a buktatók, akadályok miatt! Bukjon jobban! Aztán álljon fel!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Bizalmatlansága ma éli a tetőfokát! Semmi oka feleslegesen féltékenynek lenni! Szeresse magát és másképp fogja látni a dolgokat!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Az élet szép, önbecsülése ma előre fogja vinni, szeresse magát! Ma, holnap, mindig! És a világ is szeretni fogja! A szeretet a kulcs! Mindenhez!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Nagyon jól dolgozik! Most hajtson rendesen, ha télen pihenni szeretne! Zseniális ötleteket kap az Univerzumtól! Éljen vele! A képességei adottak hozzá!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Sikeresnek fogja ma érezni magát! Ne feledje, sok kicsi sokra megy, aggodalomra semmi ok, nagyon jó irányba halad az életében! Kitartás és türelem!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Még nem késő észrevenni, hogy elveszíti legszebb gyémántját, miközben a kavicsok között kapirgál! Tükörbe tudna nézni, ha elveszítené a csodát az életében? Kérjen bocsánatot! Bánja meg! Ön volt a ludas!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Nyugalmas nap elé néz! Próbálja megőrizni higgadtságát estére is, egy férfi a környezetében megpróbálja letéríteni az útjáról. Ma ne hallgasson férfiakra semmiképpen fontos dolgokban!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! A barátság fogalma ma megszépül Ön előtt! A lelke ki fog virágozni és csodálatos érzésben lesz része! Szeressen!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Kitartó és erős, pénz centrikus gondolkodása megmérgezhet Ön körül mindent! Fogja vissza magát, az érzelmeket nem lehet sem megvenni sem eladni!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Legyen kedves és jópofa ma, humorérzéke átlendíti a holtponton, hamarosan csodálatos változás kezdődik! Az alapokat fektesse már le ma!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Nem tud megülni senki egy fenékkel két lovat! Bármilyen fájdalmas, még Ön sem! Fókuszáljon egy dologra és azt csinálja 100%-on! Meg fogja érni!

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére