A Bika életében üzleti előrelépés várható (jún. 22)

Seprenyi Fanni • 2017. június 22., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Bika életében üzleti előrelépés várható (jún. 22)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma mindent visszakap, amit tegnap elvesztett, legyen pozitív, meglátja, minden csillag Önnek kedvez ma! Ne veszítse el türelmét, minden úgy alakul, ahogy Önnek a legjobb!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Nyugalom a hosszú élet titka! Ne stresszelje magát, árt a szépségének. Üzleti előrelépés várható ma!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ne hagyja, hogy a rossz tulajdonságai ma uralják ítélőképességét. Maradjon hű Önmagához, nem kell a kákán is a csomót keresni. A szemének higgyen és ne másoknak.

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Csodálatos napra ébred, szorgalmának és munkájának meglesz a gyümölcse, tartson ki, jó az irány, estére megélheti a legnagyobb szerelmet a földön!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ma konfliktusa lehet egy hozzátartozójával, próbálja a dolgokat kívülről szemlélni, akkor fog jönni a megoldás, amikor a legkevésbé számít rá! Fejezze be görcsös ragaszkodást, olyan iránt, ami Önt nem szolgálja többé!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! A sok munkának megvan a gyümölcse. Szép kis birodalmat épített fel a kövekből, amiket mások magára dobtak! Még nem dőlhet hátra, de az irány nagyon jó!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Még délelőtt kapjon észbe, hogy valami nem a régi. A lehetőség kopogtat az ajtaján, keljen fel és csinálja, ne a hátsó kertben locsolja a gyomokat! Ragadja meg a Napot!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Dicsérje és szeresse azokat, akik jók Önhöz, próbáljon meg elrugaszkodni a földtől pár órára, ma ne a realizmusa uralkodjon magán! Álmodozzon!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Maga körül rengeteg ember van, akiket elfelejtett értékelni, ma ne elvárjon, hanem kérjen, ne szidjon, dicsérjen! Megismeri a szavak erejét!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma ideje rendezni egy régi adósságot, Kedves bak! Nem feltétlen anyagi adósságot. Egy ígéretet a múltból, ami elmaradt. De a másiknak sokat jelent. Sokkal jobban fog aludni!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ma izgalmas napja lesz, szórakozzon, ünnepeljen, örüljön, ha másnak nem, akkor annak, hogy hamarosan elmúlik a forróság! Csodás nap lesz!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ma kell harcolnia a lelkiismeretével, nehezebb lesz, mint gondolná, de sikerrel fog járni! Hosszú idő után végre pontot tehet egy régóta fejfájást okozó ügy végére!

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére