Felcsúton szerepel a Hali

SzR-haladas.hu • 2017. szeptember 10., vasárnap •
Az OTP Bank Liga. 8. fordulójában vasárnap 17 órakor a Pancho Arénában Videoton FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás meccset rendeznek.

A Videoton az 1., a Hali a 10. helyen várja a forduló záró meccsét. A listavezető veretlen a bajnokságban, öt győzelem és két döntetlen a mérlege. Érdekesség, hogy míg idegenben mindhárom bajnokiját megnyerte, Felcsúton két győzelem mellett kétszer döntetlen játszott.

Ismeretes, hogy a fehérváriak szerdán pótolták paksi bajnokijukat, simán, 4-1-re nyertek. Figyelemreméltó, hogy Marko Nikolics tanítványai szerezték a legtöbb gólt (16) és kapták a legkevesebbet (6).

A haladas.hu összeállítása arról is ír, hogy a Haladás múlt szerdán kinevezett edzőjének, Pacsi Bálintnak bő egy hete volt arra, hogy felkészítse csapatát a legutóbbi ezüstérmes ellen. 

Az egyik legjobb magyar csapat ellen játszunk – már nagyon várjuk a találkozót. A szervezettségre fektetjük a hangsúlyt, fontos, hogy védekezésből támadásba, illetve eseleges labdavesztés után támadásból védekezésbe minél gyorsabban átmenjünk. A fiúk nagyon elszántan készülnek a meccsre. Pinte Patrik és Medgyes Zoltán kisebb sérüléssel bajlódik - nyilatkozta a klub honlapjának Pacsi Bálint. 

A várható összeállítás: Király – Polgár, Wils, Jagodics, Bosnjak – Kiss B., Jancsó, Tóth M., Kovács L. – Ramos, Williams.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére