Női foci: szombathelyiek veresége a fővárosban

SzR-PA • 2014. november 10., hétfő •
A női labdarúgó NB I 8. fordulójában a Viktória-Trend Optika FC nagy csatában 3-1-re kikapott az FTC vendégeként. A meccs után Mitterstiller Csaba, a szombathelyi lányok vezetőedzője elmondta, hogy a vereség ellenére megérdemelte volna a döntetlent a Viktória, ugyanis a mérkőzés egyes periódusaiban a saját kezében volt a sorsa. A vezetőedző hozzátette, hogy már sorozatban veri meg saját magát azzal a Viktória, hogy kihagyja a helyzeteit, miközben nokedli gólokat kap.
Női foci: szombathelyiek veresége a fővárosban

FTC  - Viktória Trend Optika FC 3-1 (1-1)

Budapest, 100 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Bartkó.

FTC: Németh J.   Szabó D., Benak, Nagypál (Horváth Zs. 46.), Vőfély   KRSO, Horváth B., Bognár   KRASCSENICS (SZABÓ V., 46.), Madarassy, Zágor. Edző: Dörnyei Balázs.

Viktória: Dömsödi   Kun, Ferencsik, MARSAI, Harsányi   Csidei, Manhart, SZAKONYI, MAGYARICS   Dénes, Széles. Edző: Mitterstiller Csaba.

Enyhe ferencvárosi fölénnyel kezdődött a mérkőzés, a 22. percben egy szerencsés góllal szerzett vezetést a hazai gárda. Krascsenics 18 méteres, gyenge, erőtlen lövése talált utat Dömsödi kapujába. (1-0).

Fokozatosan átvette a játék irányítását a Viktória. a 39. percben Kun jobb oldali beadását Magyarics 17 méterről a bal sarokba vágta (1-1).

A hátralévő időben a hazaiak próbálkoztak, ám nem tudtak helyzetbe kerülni. Szünet után az 59. percben Krso nyargalt el a jobb oldalon az elcsúszó Kun mellett, középre adott labdáját Szabó 16 méterről a jobb felső sarokba bombázta (2-1).

A szombathelyi csapat nem adta fel, beszorította ellenfelét, levegőben lógott az egyenlítés.. A hajrában Szakonyi, majd Magyarics lövését védte óriási bravúrral az MTK kapusa, Németh. A 91. percben aztán a teljesen kitámadó vasiakat lekontrázták a fővárosiak, és az egyedül kiugró Szabó beállította a 3-1-es végeredményt. Óriási lehetőséget szalasztott el a Viktória, amelynek volt annyi gólhelyzete mint a hazai alakulatnak.

Gól: Szabó V. 2 (59., 91.), Krascsenics (22.), illetve Magyarics (39.).

A Jet-Sol Liga további eredményei: Femina -Újpest 1-0, Dorog -Szeged 5-0, Astra -MTK 0-1.

közösség

további frisss

lap tetejére