Mészöly szerint…

Szita Róbert • 2015. szeptember 12., szombat •
Folytatni szeretnénk eredményes sorozatunkat, kapott gól nélkül akarunk Felcsútról is hazatérni – így fogalmazott honlapunknak Mészöly Géza, amikor a ma esti várakozásairól kérdeztük. Mészöly szerint motivált, stabil és erős lesz a Hali.
Mészöly szerint…

A Haladás vezetőedzőjétől megtudtuk, hogy nagyon hasznosan töltötték a zöld-fehérek a válogatott meccsek miatti kéthetes szünetet, edzőmeccs és csapatépítő tréning is belefért az elmúlt napok programjába.  

Sikerült megőrizni a jó formát? 
Ezt majd az esti meccs után tudom egészen pontosan megválaszolni, ám azt már most tudom, hogy a ritmusból nem estünk ki. Szeretnénk ott folytatni, ahol Békéscsabán abbahagytuk. Szerdán már a válogatottakkal együtt edzhettünk, úgy érzem, jól felkészültünk, tudom, hogy készen állunk az esti meccsre.  

Mit gondol az ellenfélről?
A Puskás Akadémia a bajnokság eddigi szakaszában 2-2 győzelem és vereség mellett háromszor is döntetlent ért el. A hat szerzett és hat kapott gól önmagában nem sok, ám Pekár László 3 találata azt jelenti, hogy érdemes lesz odafigyelni rá. 

Veretlenek maradhatunk továbbra is idegenben?
Mindenképpen szeretnénk folytatni eredményes vendégszereplésünket, annak ellenére, hogy a Puskás Akadémia biztosan támadó szellemben játszik majd ellenünk. Mivel mindkét csapat győzelemre játszik majd, úgy gondolom, hogy egy jó meccset láthat majd a kilátogató közönség, közöttük a velünk tartó szombathelyi szurkolók is. Szeretném, ha ugyanolyan jól és stabilan tudnánk védekezni, mint eddig tettük. 

A Puskás Akadémia támadósora neves csatárokból áll…
Ugyanakkor mi legalább olyan jó védelemmel rendelkezünk. Mindenképpen szeretnénk őket megakadályozni a gólszerzésben, és ezzel Király Gabi hálóját továbbra is megőrizni a góloktól. A Puskás mindig jól megszervezi a védekezését és gyorsan átlendül támadásba is, szóval nem lesz egyszerű, de bízom a csapatban. Szeretnénk száz százalékot nyújtani.

Pont vagy pontok?
Remélem továbbra is gyűjtjük a pontjainkat, motiváltak, stabilak és erősek akarunk lenni és persze győzni szeretnénk.  

A szombat esti meccsen Ugrai Rolandra és Leandro Martinezre sérülés miatt nem számíthat Mészöly Géza, így a Haladás várhatóan a Király – Angyal, S. Wils, Jagodics, Bosnjak – T. Wils, Iszlai, Németh M., Gosztonyi, Halmosi – Popin összeállításban fut majd ki a felcsúti stadion zöld gyepére. 
A találkozóról a frisss.hu ÉLŐben közvetít majd. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére