Horváth Alex: le a kalappal a csapat előtt!

Szita Róbert - Fotó: Eric Morelle és frisss.hu • 2017. május 21., vasárnap •
Az elmúlt hónapokban igazán elkényeztettek bennünket az aligátorok, hiszen miután újoncként megnyerték a férfi vízilabda OB I/B alapszakaszát, eddig a felsőházi rájátszásban is vezettek.
Horváth Alex: le a kalappal a csapat előtt!

Legutóbb november 12-én, a Honvéd otthonában kaptak ki Matajsz Márk tanítványai, így bizakodva vártuk szombat este a BVSC-Zugló Szőnyi úti otthonában rendezett meccset. Jól is indult a találkozó, hiszen a rendkívül fiatal Ekler és Baranyai góljaival kétszer is vezettünk, ám utána a hazaiak felülkerekedtek, 10-5-re is elhúztak, majd a fantasztikus akaraterőnek köszönhetően 10-9-re felzárkózott az AVUS, a pontszerzés azonban ezúttal nem sikerült. A meccs tapasztalatairól a rutinos játékosok közé tartozó, bravúrt bravúrra halmozó szombathelyi kapust kérdeztük.   

Sajnos ma este egy számomra egészen elképesztő bírói felfogást láttam. Mivel a BVSC előbb alkalmazkodott ehhez, nekünk pedig az elején nagyon nem működött az emberhátrányos védekezésünk, az első félidőben lemaradtunk. Aztán a második félidőre taktikát váltottunk, ami sokkal eredményesebb volt. Le a kalappal a csapat előtt, hiszen a második félidőben mutatott hit, akarat példaértékűnek bizonyult, amit az is mutat, hogy -5-ről is esélyünk volt a pontszerzésre, de sajnos ez ma nem sikerült. Szerencsénk sem volt és az első félidőben összeszedett hatalmas hátrányt nem tudtuk ledolgozni – nyilatkozta honlapunknak Horváth Alex. 

Az AVUS a vereség miatt maradt továbbra is 20 pontos, a tabella vezetését így a 21 pontos Eger vette át, a 2. helyre pedig a Békéscsaba lépett előre 20 ponttal, az AVUS-nál eggyel jobb gólkülönbségének köszönhetően. 
A szombathelyiek a jövő szombaton Cegléden vendégszerepelnek. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére