Falco KC: Turner távozott

Szita Róbert • 2016. december 22., csütörtök •
Nem a Falco KC Szombathely csapatánál folytatja pályafutását Ray Turner. A centerrel közös megegyezéssel bontott szerződést a sárga-fekete klub vezetése.

A 26 esztendős 206 centiméteres, 104 kg-os, csupaizom center szeptember elején Ausztráliából érkezett Szombathelyre, de korábban már az Egyesült Államokban, Japánban és Cipruson is szórta a kosarakat. Erről ITT írtunk. 

Gráczer Györgytől, a szombathelyi klub ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy december 19-i hatállyal a játékos és a klub elszámolt egymással, a távozás körülményeiről és az ügy hátteréről a klubvezető nem kívánt egyéb részletet megosztani. 

Ray Turner szabadon igazolható, pótlása Szrecsko Szekulovic vezetőedző kompetenciája, ám információink szerint egyelőre nem gondolkodnak újabb légiós leigazolásában, sokkal inkább bíznak az ősszel sérüléssel bajlódó Bognár Kristóf visszatérésében. 

A Falco KC játékosai holnap is edzenek, majd a rövid karácsonyi pihenő után, december 27-én folytatják a felkészülést a bajnokság januári folytatására.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére