Az AVUS szerdán is győzni szeretne!

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold • 2016. december 05., hétfő •
Magabiztos sikerrel avatták fel a felújított uszodát az AVUS fiatal pólósai, ma pedig már a szerdai rangadóra készülnek.
Az AVUS szerdán is győzni szeretne!

A pénteki hangos sikerről ITT olvashatott, ha a szurkolók fanatizmusára kíváncsi, akkor IDE kattintson, az edző és a pólósok véleményéről pedig az alábbiakban tudhat meg mindent. 
 
Matajsz Márk vezetőedző: nagyon jól kezdtünk a Dunakanyar ellen, kiválóan játszottunk az első másfél negyedben. Aztán kihagytuk a helyzeteket, az ellenfelet is felhoztuk, amiből majdnem baj is lett. Nem engedhetjük meg ezeket a hibákat a szerdai, Kaposvár elleni meccsen.

Bíztam az erőnlétünkben, de a hullámvölgyeket még ki kell küszöbölni. A fiatalokhoz bátran nyúltam, annak külön is örültem, hogy Kovács Barna kiválóan helyettesítette Horváth Alexet. A végén kaptunk könnyű dolgokat is, de legközelebb ez már nem így lesz! Győzni szeretnénk szerdán is, de az a meccs más lesz, ők is fiatalok és gyorsak is, szóval nagyon fel kell magunkat szívni!

Karácsonyi Vazul: azt gondolom, hogy az első másfél negyedben nagyon fegyelmezetten játszottunk, nem volt semmilyen gondunk, sokáig gólt sem kaptunk, de aztán belekényelmesedtünk az eredménybe. Sok volt a pontatlanság és a kihasználatlan helyzet elől. Védekezésben elváltottunk nem egyszer, de dolgozunk tovább a győzelmekért.

Kutasi Rómeó: Az elején túlpörögtük egy kicsit, a drukk még most is bennünk van. Szeretnénk a Kaposvár elleni meccset is megnyerni, és akkor már a felsőház is összejöhet.

A tabella 9. helyén álló Kaposvári VK ellen szerda este 19 óra 30 perckor ugranak a szombathelyi Fedett uszoda nagy medencéjébe Matajsz Márk immár 4. helyezett ,,fiai”. 

közösség

további frisss

lap tetejére