Vízilabda-siker: AVUS - Dunakanyar 13-7

Szita Róbert helyszíni tudósítása - Fotó: Tóth Arnold és Bodorkós Máté • 2016. december 02., péntek •
Ma este ebben a szezonban első alkalommal hazai medencében játszott a szombathelyi vízilabda-csapat. A mérkőzést élőben közvetítettük és simán nyertünk.
Vízilabda-siker: AVUS - Dunakanyar 13-7

Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület - Dunakanyar Waterpolo 13-7 

(3-0, 3-2, 1-2, 6-3)

OB I/B-s vízilabda-mérkőzés - Szombathely, Fedett uszoda, 300 néző

Folytatás szerda este. 

4. negyed: Jól indult az utolsó negyed, Kurucz Barna, majd Hajmási András is betalált, már 9-4. Ez a meccs eldőlt - szerintem. Kurucz belövi a tizediket is, lassan kiütés, 10-4. szépítettek, de ez már nem oszt, nem szoroz, mert Polcsik Máté is feliratkozik a gólszerzők közé, 11-5. Aztán 2 perccel a vége előtt újra szépítettek, de Sági benjámin is betalált, 12-6. Juhász Máté hatalmas gólt dobott a végén, majd még egyet a vendégek is találtak, de így is sima győzelem született. 

3. negyed: a vendégek elhozták a labdát, majd Szávay Károly szépített, 6-3. De mielőtt belelendültek volna a szentendreiek, Kutasó Rómeó is belőtte a saját harmadik találatát, 7-3, de Szabó Péter szinte azonnal gólt dobott, 7-4. Már a harmadik 5 méterest hagyták ki a vendégek, ezúttal a kapufa mentett, közben Matajsz Márk vezetőedő sárga lapot kapott. 

Szünet. 

2. negyed: Megint elhoztuk a labdát, majd Takács Kristóf előbb kettőre, aztán háromra növelte góljai számát, már 5-0!!! Hazai kiállítást követően Szabó Péter szépített, 5-1. Hajmási András cselezett ki mindenkit az ötösön belül, majd a kapus felett beejtette a játékszert, 6-1. Eged szépített, de továbbra is meggyőző a fölény. 

Zúg a ,,hará, hajrá Szombathley!"

1. negyed: Miénk a labda, Kutasi Rómeóé pedig az első találat, 1-0! Kovács Barna 5 méterest hárított közben, majd Kutasi már a 2. gólját dobta. Miután újabb büntetőt fogott Kovács Barna, Takács Kristóf is beköszönt, már 3-0!!!

AVUS: Kovács B. - Hajmási, Karácsonyi, Kutasi, Cvetic, Kurucz, Takács K.

19.25 - Jönnek a fiúk, matajsz Márktól megtudtuk a kezdőcsapatot és a cseréket is: Doma, Baranyai, Sági, Polcsik, Juhász M., Galambos G. Edző: Matajsz Márk

Ősszel 15-14-re győzött az ellenfél Leányfalun, ezt is ÉLŐben közvetítettük a helyszínről. visszavágni, a meccs előtti kilátásokról ITT olvashattak honlapunkon. 

Hétfőn nyit a Fedett uszoda, de már ma este lehet szurkolni a szombathelyi vízilabdázóknak, aztán a hétvégén pedig az úszoknak, a Claudius Kupán. 

19.15 – Jó estét és szombathelyi gólokban gazdag vízilabda estét kívánok minden kedves sportrajongó olvasónknak!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére