Amerikai foci: újra ,,kiütéssel” győzött a Crushers

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2016. április 24., vasárnap •
Egy percig sem adott esélyt a Szombathely Crushers szombati ellenfelének, a Pécs tőszomszédságából érkezett Boda Troopers csapatának. Vasszécsenyben NB II-es amerikai foci meccsen jártunk.
Amerikai foci: újra ,,kiütéssel” győzött a Crushers

A március végi 45-0 után ezúttal 57-0-ra nyertek a szombathelyiek. A helyszínezúttal a vasszácsenyi sportcentrum volt, ahol mintegy kétszázan szurkolták végig a mecset.


Nagyon jó meccs volt és sportszerűek voltak az ellenfelek. A Deffense (védelem) megint oda tette magát, nagyon kevés yardot engedélyeztek az ellenfélnek. Ebből a csapatrészből Tatár Sándor, Rozmann Gábor és az újonc Balogh Tamás is nagyon jól játszott – kezdte honalpunknak adott helyszíni értékelését a 27-es mezben szereplő Tatár István.

A szombathelyiek kiválósága szerint az offense (támadó) egység is kiválóan játszott, külön köszönetet mondott a meccs után a falnak, akik sokkal jobban játszottak, mint az előző, győriek elleni meccsen. 
Van még mit tanulni, csiszolódni, a hibákat ki kell javítani – tette hozzá a szintén jól játszó Tatár István, aki szerint Piskor Péter (7) irányító volt a mezőny legjobbja, aki végig kiválóan vezette a támadósort és 4 touchdown-t is szerzett.

A Crushers mindenre elszánt szurkolói a vasszécsenyi meccsen is kiszurkolták a nagy arányú győzelmet, mellettük az elmúlt hónapban Gildo Nator vezetőedző is sokat tett a szombati győzelemért. 

A Szombathely Crushers legközelebb május 14-én, szombaton, Székesfehérváron szerepel, az ellenfél a Fehérvár Enthroners lesz.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére