Akik a pályán ,,szilvesztereztek”

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2015. december 31., csütörtök •
Király Gábor dedikált, Kálmán László és Sákovits Péter focizott, a városháza csapata beleszaladt a késbe, az öregfiúknál a Falco II. nagyon meggyőző volt, ugyanakkor a nyílt kategóriában a Casablanca Café ,,csak” büntetőkkel hódította el a Szilveszter Kupát.
Akik a pályán ,,szilvesztereztek”

December 27-29 között a Haladás Munkacsarnokban rúgták a bőrt a 30. Black Cab Pub résztvevői, szerdán viszont már az Aréna Savariában játszották a helyosztókat, emellett szép számú kiegészítő program is a kilátogató publikum év végi szórakozását szolgálta.    

A december 23-i dedikálás alkalmával nagyon hamar elfogytak a Király Gáborról megjelent MLSZ kiadvány példányai, ezért szerdán már sokkal jobban felkészültek a szervezők, és több mint 2 órán keresztül végeláthatatlan sorok kígyóztak, hogy a rekorder kapus elé járuljanak, Közben a Szombathelyi Swietelsky-Haladás 101-szeres válogatottja rendületlenül dedikált.

Közben pedig azt láthattuk, ahogy a bemutató mérkőzésen az önkormányzat csapata és a vállalkozók összecsaptak. A még szorosnak mondható 0-1-es félidő után már Molnár Miklós alpolgármester, Károlyi Ákos jegyző, és Keringer Zsolt vezérszurkoló sem tudott segíteni, és így az ,,Atanács” nevű városházi csapat sima 2-7-es vereséget szenvedett a vállalkozóktól.    

Aztán a második bemutató meccsen a ,,Hírességek” és a ,,Haladás All Star” csapatainak mérkőzésén többek mellett Halmosi Péter, Kálmán László, Tóth Péter, Németh Gábor, Lengyel Miklós, Rózsa Dániel, Sákovits Péter, és Ferencsik Evelin is labdába rúgott. Utóbbi gólt is szerzett, akárcsak a Falco KC kosárlabdázóinak vezetőedzője, Kálmán László.

A hírességek 2x10 percet játszottak, míg a 10 csapatos öregfiúk torna döntőjében már 2X15 percet mérkőzött egymással a fináléba jutott két csapat. A Falco II mindvégig nagyon meggyőző formát mutatott, és 6-1-es félidő után végül 10-1 arányban diadalmaskodott a Jumbo Intert együttese ellen.  

Az Aréna Savariában az utolsó meccs az amatőrök döntője volt. A négynapos küzdelem során 38 csapat mérte össze erejét, melynek döntőjében a Casablanca Cafe és a Rimele Stúdió 5+1 fős csapatai feszültek egymásnak. Már-már úgy tűnt, hogy az 5+1 fős csapatok küzdelméből a Casablanca Café simán felülkerekedik, hiszen egy percen belül 2 gólt is lőttek, így a félidőben 2-0 volt az eredmény a Casablanca javára. Aztán Nagy Zoltán rögtön a 2. játékrész elején szépített, majd fél perccel a lefújás előtt ki is egyenlítettek Nagyék.

Jöttek a büntetők, melynek első 4-4 ítéletvégrehajtója nem hibázott, ám az ötödik sorozatban a Rimele labdarúgója nem tudta értékesíteni a hétméterest, így a jubileumi Szilveszter Kupát a Casablanca Café nyerte.  

A kupagyőztes csapat tagjai: Nagy G., Kiss B., Kiss K, Balázs Á., Viszket F., Márkus G., Rácz B., László D., Popovics B., Tóth Z.

Jövőre is lesz Szilveszter Kupa, akkor várhatóan az egész tornát az Aréna Savaariában bonyolítjákle. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére