Viktória Trend Optika FC.: A lányok, a foci és a lecsó

szróbert • 2014. augusztus 03., vasárnap •
Felkészülési mérkőzésen mérte össze erejét a Viktória Trend Optika FC és az osztrák bajnokság harmadik helyezett csapata, az Alternmarkt. Mitterstiller Csaba vezetőedzőtől megtudtuk, hogy a Király Sportlétesítményben szombat este megrendezett összecsapás célja az új keret kialakítása, illetve az augusztus végén kezdődő első osztályú női bajnokságra történő felkészülés volt. A Viktória augusztus végén belecsap a lecsóba és újra harcba száll az érmekért.
Viktória Trend Optika FC.: A lányok, a foci és a lecsó

A számos válogatott játékossal és komplett kerettel felálló osztrákok 4-1-re nyertek. Ugyanakkor nálunk sem a két magyar, sem az osztrák válogatott nem állt rendelkezésre, a belső védőm pedig egy 14 esztendős kislány volt, de többen is alig töltötték be nálunk a 15. születésnapjukat, szóval rendkívül fiatal a csapatunk. Az igaz, hogy most négy gólt kaptunk, de ezekből minimum kettő egy kis idő múlva, ha már rutinosabbak leszünk, elkerülhető lesz. A meccs jól szolgálta a felkészülésünket, amennyiben kicsit ügyesebbek lettünk volna és pontosabban játszunk, akkor szorosabb lett volna a vége, szerintem a második félidőt már mi uraltunk - értékelte a szombaton látottakat a frisss.hu-nak Mitterstiller Csaba. 

A Viktória Trend Optika FC a jövő héten a Rába ETO ellen készül, majd a szlovén bajnokkal meccselnek a lányok, augusztus utolsó hétvégéjén pedig - a vezetőedző szavaival élve - belecsapnak a lecsóba, hiszen elkezdődik a 2014/2015-ös női NB I. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére