Kipakolta néhai felesége szekrényét egy bácsi, döbbenet, mit talált!

frisss.hu, kiskegyed.hu Fotó: illusztráció • 2016. április 03., vasárnap •
Olyan dologra bukkant, ami mindent megváltoztatott.
Kipakolta néhai felesége szekrényét egy bácsi, döbbenet, mit talált!

Tony Trapani és a felesége ötven évig voltak házasok. Sajnos nem lehetett gyermekük, pedig mindketten szerettek volna egy babát. A most 81 éves férfinak ez nagyon fájt. A felesége nemrég meghalt, a férj pedig egyedül maradt.

Amikor elkezdte összeszedni a felesége ruháit, a szekrényekben régi leveleket és dokumentumokat talált. Mivel ezek a nő saját iratai voltak, ráadásul eldugva, Tony sosem látta őket. Itt jön a csavar a történetben: a férfi talált a levelek között egy olyat, amit sok-sok évvel korábban írtak, méghozzá neki, nem az asszonynak! Amikor elolvasta, következett a meglepetés, és kiderült a sokkoló igazság.

Volt egy lány, akivel Tony húsz évesen járt egy kis ideig még a házassága előtt. A lány Shirley, aki a levelében azt írta, hogy gyakran gondol a férfira, és szeretne elmondani neki valamit: van egy fia, Samuel! A gyerek öt éves volt, amikor a nő közölte az igazságot. Az idős férfi döbbenten olvasta a levelet, hiszen mindig is vágyott saját gyerekre, és kiderült, hogy van! Kutatni kezdett, majd a Facebook segítségével egy év után megtalálta a fiát, aki most 61 éves. Kiderült, hogy Samuel már számtalanszor kereste Tonyt, de a néhai felesé megakadályozott minden kísérletet, hogy kapcsolatba léphessenek. Még egy telefonhívás is volt, amelyben az asszony azt állította, hogy az apja tud róla, de nem akar vele beszélni, mert törvénytelen gyermek.

Nemrég apa és fia találkozott, azon vannak, hogy minél több időt töltsenek együtt.

 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére