Jézus Krisztus Szupersztár flashmobja (videóval)

Frisss • 2013. augusztus 01., csütörtök •
Az Iseumi Szabadtéri Játékok nyitányaként flashmobot szerveztek a Jézus Krisztus szupersztár című rockopera szereplői július 24.-én. A videó a frisss.hu-n megtekinthető.
Jézus Krisztus Szupersztár flashmobja (videóval)

A produkcióban résztvevők a Jézus Krisztus szupersztár egyik jelenetét adták elő, a koreográfiába bevonták a járókelőket is.

A Jézus Krisztus szupersztár augusztus 2-ra és 4-re tervezett előadásaira az összes jegy rekordidő alatt elkelt, ezért augusztus 6-án, kedden is műsorra tűzik az előadást, amelyre még kaphatóak jegyek.

A nagy sikerű rockoperát a szabadtéri teátrumban a Savaria Szimfonikus Zenekar közreműködésével így összesen három alkalommal láthatja a közönség. A címszerepet az egyik televíziós tehetségkutatóban ismertté vált Schrott Péter alakítja, Júdást a szintén a tehetségkutatóban feltűnt Schwartz Dávid játssza, Heródes szerepében pedig Szabó Győzőt, a szombathelyi Weöres Sándor Színház társulatának művészét láthatja a közönség. Az előadás rendezője Silló Sándor, zenei vezetője Zádori László.

Az Iseumban a szabadtéri játékok programsorozata július 26-án kezdődött el Giuseppe Verdi Aida című operájának bemutatójával.

A szabadtéri játékok harmadik előadása Vásáry Tamás születésnapi gálaestje lesz. A Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész negyedik éve karmestere a Savaria Szimfonikus Zenekarnak. A művész, aki augusztus 11-én tölti be a nyolcvanadik életévét, születésnapjának előestjén az Iseumban ad gálaestet, amelynek sztárvendége Ramón Vargas világhírű operaénekes.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére