Taroltak a Király SZE kis labdarúgói Bükön

frisss • 2019. február 25., hétfő •
Február 23-án, szombaton első alkalommal szervezték meg Bükön a Szkendó Kupát. Az U9-es korosztály számára rendezett tornán két szombathelyi csapat, a Király SZE és a Haladás VSE játszotta a döntőt.
Taroltak a Király SZE kis labdarúgói Bükön

Tíz csapat részvételével szervezték meg idén első ízben az U9-es korosztálynak meghirdetett Szkendó Kupát a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár csarnokában. A kis labdarúgók lelkiismeretesen küzdöttek a barátságos mérkőzéseken.

Imrő János, a Büki TK futball szakosztályának vezetője elmondta: azért szerveznek ilyen tornákat, hogy az utánpótláskorú gyermekeknek minél több pozitív élménye társuljon a futballhoz, és még jobban megszeressék a sportágat.

A kupa véghajrájában a Haladás VSE és a Király SZE csapata lépett a pályára. A döntő mérkőzés döntetlennel zárult, egyik csapatnak sem sikerült gólt lőni. Így büntetőrúgásokkal dőlt el, melyik csapat viheti el az aranyérmet. A Király SZE két találattal megszerezte az első helyet, így a Haladás az ezüstöt vihette haza.

Harmadik helyen a sárvári Foci FC, negyedik helyen a Szentgotthárd VSE kis focistái végeztek.

A legjobb kapusnak Novák Dávidot, a Haladás VSE védőjét találták, a legjobb játékos címet Mészáros Barnabás, a Király SZE játékosa érdemelte ki. A torna gólkirálya 9 találattal Németh Hunor, szintén a Király SZE focistája lett.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére