Öt perc Hali-parádé: biztos győzelem

Szerző: frisss.hu Fotó: Haladás VSE • 2018. március 30., péntek •
Megnyerte a rájátszásban a második mérkőzését is a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A szombathelyiek ezúttal a Bőnyt verték idegenben 7:4-re.
Öt perc Hali-parádé: biztos győzelem

Egyértelműen esélyeskét utazott Győrbe a Haladás, ahol a sereghajtó Bőny gárdája várt a vasi együttesre. Ennek ellenére a hazaiak szerezték meg a vezetést a 6. percben, amikor Nyíregyházky vette be az eltiltásából visszatért Sásdi kapuját. Ez aztán annyira felpaprikázta Turzó József tanítványait, hogy bő öt perc alatt öt találattal feleltek a „sérelemre”. Így a 16. percben már 5:1-es vasi előny állt a táblán. A félidő végjátékában a sokszoros válogatott Harnisch góljával zárkóztak a vendéglátók, ám az 5:2-es eredmény nem sok jóval kecsegtetett a folytatásra nézve a számukra. Ehhez képest a második 20 percben határozottan jól teljesítettek, ám ezzel csak azt tudták elérni, hogy nem szenvedtek kiütéses vereséget.

A Haladás végül 7:4-re nyert és megtette a második lépést az áhított bajnoki döntő felé. Sajnos a forduló másik mérkőzésén a Rába ETO nagy nehezen 6:5-re nyerni tudott az Aramis otthonában, így a győri zöld-fehérek nem kerültek lépéshátrányba a szombathelyi zöld-fehérekkel szemben.

A mérkőzés jegyzőkönyve:
Bőny-Szavill Consulting-Swietelsky-Haladás VSE 4:7 (2:5)
Győr, Magvassy Sportcsarnok, vezette: Juhász, Ibriszk
Gólszerzők: Nyíregyházky (6.), Harnisch (18., 32.), Vas Á. (40.), illetve Horváth P. (11., 12.), Hajmási (11.), Bencsik (13), Öreglaki (16.), José Melo (23.), Vidák (38.)

közösség

további frisss

lap tetejére