Olasz klasszisok jönnek a Rohonci útra

Frisss • 2013. július 29., hétfő •
A hagyományokhoz hűen, a szombathelyi focikedvelők nagy örömére ismét nemzetközi csapattal játszik az Artner - legénység. Augusztus hatodikán a 26 fős olasz Sampdoria érkezik a Rohonci útra.
Olasz klasszisok jönnek a Rohonci útra

Minden évben, a szezon előtt igyekszünk elhozni egy nagy csapatot Szombathelyre, a mérkőzést pedig a bajnoki meccseknél kedvezőbb áron tekinthetik meg a focirajongók. Így kedveskedünk a szurkolóknak – fogalmazott Marton Zsolt alpolgármester az augusztus hatodikai meccset beharangozó sajtótájékoztatón.

Olasz együttes még nem járt a zöld-fehérek otthonában, most rögtön világklasszisok érkeznek. Artner Tamás edző szerint hasznos a fiataloknak, hogy nemzetközi színvonallal és egy másik futballkultúrával találkoznak.  Az már biztos, hogy a Haladás a legerősebb összeállításában lép majd pályára.

Gelei Károly szervező elmondta, másfél hónapja dolgoznak a jövő keddi barátságos mérkőzés megszervezésén. Külön öröm, hogy a korábbi évektől eltérően nem egy meccsre, hanem edzőtáborba érkezik a Sampdoria, amelynek Bük ad otthont – tette hozzá.

Jegyek július 31-től elővételben vásárolhatóak a vendégszektornál lévő pénztárban, szerdától péntekig 14-től 18 óra között pedig a jegypénztárban. Továbbá a szombati, Győri ETO elleni bajnoki mérkőzés előtt, hétfőn 14 és 18 óra között, illetve a találkozó napján 14-tól is válthatók jegyek.  Internetes jegyvásárlás pedig a www.jegy.mlsz.hu weboldalon lehetséges. A sajtótájékoztatón elhangzott, nemcsak a jegyárak kedvezőbbek, de azok értéke a büki Danubius Hotelben beszámíthatóak a vendégéjszakák árába is.

közösség

további frisss

lap tetejére