Jó szövetségi kapitány lesz Pintér Attila?

F.B. • 2013. december 20., péntek •
Sokkoló meglepetést kaptunk a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, így karácsony előtt. Pintér Attila lett a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az internet népe háborog.
Jó szövetségi kapitány lesz Pintér Attila?

Az internet népe háborog, több ezer komment érkezett azokhoz a posztokhoz, ahol bejelentették az új szövetségi kapitányt. Nem telt el 20 perc a bejelentést követően, de már meg is alakult a facebookon a ”Ne legyen Pintér Attila a szövetségi kapitány” csoport. De vajon tényleg ennyire rossz döntést hozott az MLSZ?

Október 11-én történelmi vereséget szenvedett a Magyar labdarúgó válogatott. Ne szépítsük, hülyére vertek minket a hollandok, esélyünk sem volt a mérkőzésen, ahogy a megalázó romániai 3-0-s mérkőzésen is. Egervári Sándort elzavarta a népharag, és ezután hosszú hetekig labdarúgó társadalmunk apraja nagyja elmondta a véleményét, miért is jutottunk idáig. Szalai Ádám őszinte kifakadása után két vélemény ütközött egymással. Mindenki a honi edzőket támadta, rájuk húzták a vizes lepedőt, tegyük hozzá: teljesen jogosan.

 

A szurkolók a játékosok, mindenki kézzel fogható változást akart. Egy a világ futballjában is neves szakembert szerettek volna látni a Magyar Labdarúgás vezetőjének pozíciójában. Valakit aki már bizonyított, aki képes felelősséget vállalni egy vereség esetén, aki szakmailag emberileg is megkérdőjelezhetetlen. Ehelyett megkaptuk Pintér Attilát… Mi szurkolunk neki. Mindenki döntse el, jól döntött-e az MLSZ.

közösség

további frisss

lap tetejére