Hrepka megkapta a Haladás mezét

szróbert • 2014. február 21., péntek •
Fél évre, vagyis a tavaszi szezonra szerződött az NB I-es Haladás labdarúgó csapatához Hrepka Ádám – tudta meg a frisss.hu. A többségi tulajdonos képviseletében megjelenő Marton Zsolt alpolgármester elvárásként fogalmazta meg, hogy a támadó minél többször rezegtesse meg az ellenfelek hálóját. Artner Tamás vezetőedző az MTK elleni meccsen már kezdőként számít a csatárra.
Hrepka megkapta a Haladás mezét

A február 21-i sajtótájékoztatón elején Marton Zsolt alpolgármester, a Szombathelyi Haladásban többségi tulajdonos szombathelyi önkormányzat képviselője kiemelte, hogy Hrepka Ádám az átigazolási időszak harmadik érkezőjeként fogja erősíteni a csapatot. "Azt várjuk, hogy minél hamarabb épüljön be az igazán jó mentalitású csapatba, majd rezegtesse meg minél több alkalommal az ellenfelek hálóját" – tette hozzá a többségi tulajdonos képviselője.

Hrepka Ádám miután röviden bemutatkozott, elmondta: fél évre szerződöm ide, bízom a sikeres folytatásban és a gólokban gazdag szezonban. Ismerem a csapatot, optimistán tekintek a szezon elé.

Artner Tamás pedig ezt az alkalmat használta fel arra, hogy külön megköszönje a városnak, a többségi tulajdonosnak, és személy szerint Marton Zsolt alpolgármesternek is, hogy a törökországi edzőtábort támogatta.

"Jobban örültem volna, ha Hrepka Ádám hamarabb érkezik, de végül is teljesült az igény, mely korábban is 3 játékosra, kapusra, belső védőre és támadóra vonatkozott. Bízom benne, hogy nagy segítségére lesz a csapatnak Hrepka. Ő nagyon hamar ismertté vált, Németh Krisztiánnal a legnagyobb tehetségek egyike volt hazánkban. Garami József, az MTK mestere is jó szívvel ajánlotta. Egy csapat mindig jobb és jobb akar lenni, remélem, hogy Radó és Halmosi mellett Hrepka is számos góllal örvendezteti majd meg a közönségünket. Azt szeretném, hogy gyors és agresszív legyen, és persze tartsa meg a labdákat" - fogalmazott Artner Tamás.

Ezt követően Hrepka Ádám aláírta a szerződését és átadták számára a Haladás 9-es számú mezét.

A frisss.hu-nak a csatár azt nyilatkozta a helyszínen, hogy nem tartalmaz opciót a szerződés, a lényeg, hogy jól szerepeljen a tavaszi szezonban, aztán majd lehet tárgyalni a hosszabbításról. Artner Tamás pedig azt is elárulta honlapunknak, hogy az MTK ellen már kezdőként fog szerepelni Hrepka.

A sajtótájékoztatón részt vett még Horváth Balázs és Séllei Árpád kistulajdonos, valamint Vörös Csaba technikai vezető is. A Haladás legközelebb szombaton 14 órakor az FTC ellen lép pályára. A Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzése a Rohonci úton lesz.

 

közösség

további frisss

lap tetejére