Hó helyett éremeső hullott a kick-boxosokra

• 2018. február 13., kedd •
4 arany, 8 ezüst és 8 bronzérem a Controll SE hétvégi mérlege.
Hó helyett éremeső hullott a kick-boxosokra

A Controll SE kick-boxosai február 10-11-ig a 28 ország 1065 versenyzőjét felvonultató Karlovac Open Európa Kupán vettek részt. A Controll-os versenyzők hagyományos horvát szezonnyitó versenyén 8 sportoló 4 arany, 8 ezüst és 8 bronzérmet.

Takács Viktória tavalyi Eb-n nyújtott jó formáját ugyan még nem csillogtatta meg, remélhetőleg hamarosan versenyen is ki tudja hozni magából azt a teljesítményt, amit edzésről-edzésre nyújt.

Viszket Borisz első éves juniorként maximálisan helyt állt a népes mezőnyben, sérülés hátráltatta csak az éremszerzéstől.

Takács Patrik első nemzetközi megmérettetésén a tapasztalatszerzés volt a cél, a küzdeni akarással nem volt probléma, a versenyrutinhoz további megmérettetések szükségesek.

Bolfán Ákos első éves junior versenyzőként érett és technikás bunyót mutatott be, mindkét kategóriában a döntőig verekedte be magát, minimálisan maradt csak le kick-lightban az aranyéremről.

Szász Krisztofer tapasztalt junior korú versenyző, akit a súlycsoportváltás sem zavart meg. Ezt bizonyítja a korosztályában elért arany-, és ezüstérem mellett az, hogy a felnőttek mezőnyében is a dobogó legfelső fokára állhatott, amely jó iránymutató a jövőre nézve.

Bolfán Ádám és Szmolek Emanuel 79 kg-ban junior és felnőtt korosztályban mindkét szabályrendszerben kibérelték a dobogós helyezéseket. Mindketten kiemelkedően teljesítettek, jó formában versenyeztek és bebizonyították magas szintű edzettségüket is, hiszen a nap folyamán mindketten 10-nél több mérkőzést vívtak.

Mihók Ádám a kezdő felnőtt kategóriában versenyzett, kisebb fejbeli kihagyás ellenére jól bunyózott egy bronz és egy ezüstérem jutott számára.

Eredmények:

Takács Viktória junior -65kg LC 3., KL 2., felnőtt -65kg LC 3., KL 3.

Viszket Borisz junior -63kg LC 9-16., KL 5-6.

Bolfán Ákos junior -69kg LC 2., KL 2.

Szász Krisztofer felnőtt-69kg LC 1., junior -74kg LC 2., KL 1.

Takács Patrik junior -74kg LC 9-16., KL 5-8.

Bolfán Ádám junior -79kg LC 3., KL 1., felnőtt -79kg LC 2., KL 3.

Szmolek Emanuel junior -79kg LC 1, KL 2., felnőtt -79 kg LC 3., KL 3., junior -79kg PF 2.

Mihók Ádám kezdő felnőtt -84kg LC 2., KL 3.

közösség

további frisss

lap tetejére