Forradalmi újdonság a szombathelyi fitnesz stúdióban

H.Maja, Horváth Csaba • 2015. április 27., hétfő •
Az új technológiának köszönhetően személyi edző nélkül is saját edzéstervvel, kontroll alatt válhatunk fittebbé.
Forradalmi újdonság a szombathelyi fitnesz stúdióban

A 2010-től működő, most már franchise formában terjeszkedő SMART rendszerrel felszerelt FitForma stúdiót mostantól Szombathelyen is megtalálhatjuk. A teljesen új Vörösmarty utcai stúdióban természeten a fitnesz terem a legfontosabb, de minden igényt kielégít a Coffee Love csövekkel szerelt szolárium rész is.

Geröly Szabolcs  tulajdonostól megtudtuk, hogy a régióban egyedül Szombathelyen találkozhatunk FitForma stúdióval, amit ő is Sopronban ismert meg. Az ételszállító vállalkozásából jól ismert, sikeres vállalkozó egy közös rendezvényen találkozott a hölgyeknek szóló alakformálás legújabb lehetőségével.

A SMART rendszer lényege, hogy minden vendég, bérletvásárlás esetén ingyenes állapotfelmérést kap, melyet követően az összes adatát, egyben az elkészített edzéstervét egy kártyán rögzítik. A vonalkódos, névre szóló kártya innentől a személyi edzőt helyettesíti, ugyanis valamennyi látogatás alkalmával csak hozzá kell érintenie bármelyik géphez, és a monitoron megjelenik mit, miből mennyit és milyen sorrendben kell végeznie.

                     

A lényeg viszont még ezután jön. Miután valamennyi gép SMART rendszerű, az edzés során figyeli azt is, hogyan végzi a kedves vendég a gyakorlatokat. Amennyiben nem megfelelően, azonnal jelez és a pótlásokat is megmondja. Tehát egy olyan személyi edzőnk lesz, aki szakmailag professzionális (az edzésterveket egyetemi docensek, fitnesz szakedzők írták), mindig ráér, csak ránk figyel, kíméletlenül megmondja, ha valamit nem teljes bedobással végeztünk, és a lényeg, nem kerül semmibe.

A szombathelyi, közel 270 m²-es stúdióból a teljesen új, húsz alakformáló és kardio gép 140m²-en lett elhelyezve, tehát bőven van terünk a mozgások végzésére. A bérlettel rendelkezők számára az infra szauna ingyenes, de érdemes kipróbálni a Coffe Love csövek valamelyikével szerelt szoláriumokat is.

                         

A prémium kategóriás  csövek között megtaláljuk a CollaTan fajtát is, ami a nevéből adódóan bőrünk kollagén tartalmának újratermelődését serkenti. Emellett gyulladáscsökkentő hatása is igazolt, az egyéb, hidratáló hatás mellett. A 618-633 nm-es tartományban létrejövő sugárzás speciális, piros fényt hoz létre, ami az esetleges szarkalábakat simábbá varázsolja, a ráncok mélységét csökkenti, és általánosan, a bőrkép fiatalosabbá válik.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére