A Magyar Bajnokság második hétvégéjén ismét remekelt a LORIGO

LH • 2018. február 12., hétfő •
Szigetszentmiklóson a szombathelyi páros vehette át a legjobbaknak járó trófeát.
A Magyar Bajnokság második hétvégéjén ismét remekelt a LORIGO

Most hétvégén rendezték meg Szigetszentmiklóson a versenytáncosok Magyar Bajnokságának második felvonását, ahol a Felnőtt 10 tánc Magyar Bajnokságra is sor került, több más hazai és nemzetközi versenyszám mellett. A múlt hétvégi junior korosztály formációs aranyérme, Kovács Ádám - Faludi Eliza egyéni Magyar Bajnoki ezüstérme után, Gombkötő Balázs és Laskovics Petra is megszerezték az ezüstérmet a Felnőtt 10 táncosok között. Ezzel ők képviselhetik Magyarországot a 2018-as világversenyeken.

A versenynap végén a páros átvehette a Magyar Táncsport Szövetségtől a Magyar Kupát, amit a 2017-es év legjobb 10 táncos párjának ítéltek oda.

Az év eleji sikereken felbuzdulva keményen folyik tovább a munka a LORIGO TSE-ben. Február 17-én, Pécs mellett rendezik meg az E és D osztályosok országos bajnokságát, másnap pedig Szeged mellett országos ranglista  az Ifi-Felnőtt korosztálynak.  Március elején területi bajnokság Kaposváron, majd a következő héten az oberpullendorfi nemzetközi versenyen indulnak az egyéni versenyzők.

Felkészítő tanárok: Nagy Júlia, Elekes Helga, Gombkötő Balázs, Várbíró Zoltán, és Faludiné Lovas Henriette művészeti vezető.

közösség

további frisss

lap tetejére