A lényegi kérdések már el is dőltek

Szerző: frisss.hu Fotó: Haladás VSE • 2018. február 15., csütörtök •
A Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén 10:2 arányban legyőzte a másodosztályú ELTE-BEAC együttesét és ezzel lényegében már be is jutott a nyíregyházi Final Four-ba.
A lényegi kérdések már el is dőltek

Egyértelműen esélyesként lépett pályára az NB II-ben is csak 10. helyen álló ELTE-BEAC ellen az élvonalban bronzérmes pozíciót elfoglaló Haladás az Aréna Savariában.  A szombathelyiek aztán az elvárásoknak megfelelően már a Magyar Kupa negyeddöntőjének első félidejében 4:1-es előnyre tettek szert. Turzó József együttese a térfélcserét követően sem vett vissza a tempóból és végül 10:2 arányban nyert, azaz lényegében már biztosította is helyét a Nyíregyházán megrendezendő Final Four-ban. A hazai gárdából Andersson Santos négy, Michel Melo három, Bencsik Roland, Horváth
Péter és Péter Ábrahám egy-egy gólt jegyzett.
 A fölényes győzelem azért is jól jött, mert ezzel talán sikerült feledtetniük a hétfői derbi utolsó két percét, melyben 4:1-es előnyt herdáltak el a vasiak és 4:4 arányú döntetlent játszottak hazai környezetben a Fradival.

Eközben a Swietelsky-Haladás VSE II. is remekel. Az NB III-ban szereplő együttes a pontvadászat legutóbbi fordulójában 11:0-ra győzte le a jobb sorsra érdemes Csorna gárdáját. A vasi zöld-fehérek góljai közül Sipos Gergő négyet, Mód Bendegúz hármat, míg Németh Gergő, Gyenese Ádám, Öreglaki Norbert és Németh Zoltán egyet-egyet szerzett.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére