A hiba kijavítva

Szerző: frisss.hu Fotó: Haladás VSE • 2018. február 20., kedd •
A Ferencváros elleni kellemetlen hazai pontvesztés után győzött a Swietelsky-Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata. A szombathelyiek az alaposan megerősített Bőny együttesét verték 4:3-ra az Aréna Savariában.
A hiba kijavítva

Az élvonalbeli futsalbajnokság 15. fordulójában a sokszoros válogatott Lódi Tamást és Harnisch Ákost is soraiban tudó sereghajtó Bőny látogatott az Aréna Savariába, ahol közel 1000 néző fogadta a pályára lépő csapatokat. A derbi elején a hazai szurkolók két kapufa miatt bosszankodhattak, melyek során egyik esetben sem pattant be a laszti a remekül védő egykori szombathelyi Balikó Milán kapujába. A 15. percben aztán szerencsére megtört a jég: a sérüléséből felépült Dróth Zoltán szerezte meg első találatát a Hali zöld-fehér mezében. Nem sokkal később Hajmási is beköszönt, így a félidőben már 2:0-ra vezettek a vasiak.
Térfélcserét követően Lódi és Öreglaki gólváltásának köszönhetően 3:1-re módosult az eredmény. Bogyó találatával viszont 3:2-re zárkóztak a vendégek. A 38. percben Michel Melo gólja után úgy tűnt, hogy eldőlt a derbi, ám a bőnyiek ezt nem vették tudomásul és Lódi második találatával ismét felzárkóztak és a végjátékban eléggé közel jártak az egyenlítéshez is. Szerencsére ez nem jött össze nekik és a Haladás, ha nehezen is, de 4:3-ra megnyerte a derbit.
A szombathelyiek győzelmüknek köszönhetően továbbra is a tabella harmadik helyén állnak. Turzó József együttese legközelebb február 26-án, hétfőn lép pályára bajnoki mérkőzésen, még pedig közvetlen üldözője, a Dunaferr otthonában.  

közösség

további frisss

lap tetejére