A BL-elődöntős Rába ETO lesz a legnagyobb ellenfél

Szerző: frisss.hu Fotó: Haladás VSE • 2018. március 21., szerda •
A Swietelsky-Haladás VSE a Rába ETO, a Veszprém, az Aramis, valamint a Bőny társaságában kezdheti majd meg a rájátszást. A csoport első helyezettje jut majd be az NB I-es bajnokság döntőjébe.
A BL-elődöntős Rába ETO lesz a legnagyobb ellenfél

Befejeződött 2017-2018-as NB I-es futsalbajnokság alapszakasza, melyet a szombathelyiek a harmadik helyen zártak. A szövetségben elkészítették a további menetrendet, mely szerint a tíz csapatot két ötös csoportba osztották. A vasiak a B-jelűbe kerültek. Ebbe rajtuk kívül a BL-elődöntős Győrt, a remek erőkből álló Veszprémet, valamint az Aramist és a Bőnyt osztották be. A rájátszást a Rába ETO hat, a Hali négy, a Veszprém három, az Aramis kettő, míg a Bőny egy ponttal kezdi majd meg.  A másik csoportot egyébként a Berettyóújfalu, a Dunaferr, a Nyírgyulaj, az FTC, valamint a Debrecen alkotja. A két csoportgyőztes kerül majd be a döntőbe.

A csapatok kétszer találkoznak egymással, azaz mindenki összesen nyolcszor lép majd pályára.

A rájátszás első fordulójában, március 26-án hétfőn 18.15 órakor a Haladás azt az Aramist fogadja az Aréna Savariában, melyet nem is olyan régen 8:1 arányú vereséggel küldött haza. Persze az is igaz, hogy ősszel a hazai pályán játszó budaörsiek nyertek nagy meglepetésre 3:2-re.

közösség

további frisss

lap tetejére