Továbbhajtott a baleset okozója – keresik a rendőrök

• 2020. október 16., péntek •
A Körmendi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja egy október 15-ei balesettel kapcsolatban.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 18030/503/2020. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. október 15-én, 12 óra 30 perc körüli időben, a 86-os számú főúton. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Audi vagy Volkswagen típusú, kombi jellegű, szürke színű személyautó ismeretlen forgalmi rendszámmal közlekedett Körmend felől Nádasd irányába, amikor haladása során a főút 54-es kilométerszelvényénél egy járműszerelvény előzésébe kezdett. Az ismeretlen gépjárművet észlelte a vele szemben közlekedő személyautó vezetője, és azért, hogy az ütközést elkerülje, fékezett, autóját jobbra kormányozta, lesodródott az útról, és a szalagkorlátnak ütközve állt meg. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – egy személy könnyebben megsérült. A balesetet okozó járművezető adatainak hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére