Tíz 2017-es trend a Pinterest szerint

Frisss.hu/divany.hu Fotó: blog.pinterest.com/Getty Images Hungary • 2017. február 23., csütörtök •
Megmutatjuk, mik lehetnek az idei év divatőrületei.
Tíz 2017-es trend a Pinterest szerint

A Pinterest képfeltöltő oldalon sok más téma mellett a divat is nagyon felkapott. A felhasználók gyakran töltenek fel divattal kapcsolatos képeket, emiatt az oldal készítői úgy döntöttek, összeállítanak egy tíz pontból álló előrejelzést az idei év trendjei kapcsán.

1. Tölcsérujj

Az idei év első felében nagy figyelmet kapnak a harang- és tölcsérujjak, amiket kabátokon, egyrészeseken és blúzokon is viszontláthatunk majd a boltokban.

2. Felvarrók, firkák, hímzések

Már itt is beköszönnek a 80-as évek, hiszen valamennyire már akkor is divatosak voltak a felvarrókkal, hímzésekkel ellátott kabátok, ruhák, idén pedig ez a trend visszatér. Magunk is elkészíthetjük, de vehetünk gyárilag ilyenekkel ellátott darabokat.

3. Pizsama

Már Alexander Wang, a Céline, a Dolce & Gabbana is beépítette a kollekciójába a legújabb őrületet, a luxuspizsamát. A hírességek előszeretettel viselik ezt, ha utcára lépnek például egy kis vásárlás kedvéért.

4. Teve- és khaki-szín

A sok élénk szín mellett semlegesebb társaik is előtérbe kerülnek, így örülhetnek, akik már unták a sok rózsaszín, arany vagy ezüst árnyalatú ruhát.

5. Csak a farmer

A farmer sosem kopik ki a divatból, valamilyen formában mindig jelen lesz. Idén a szakadttól kezdve a bő szabásúig minden fazonnal találkozhatunk, és még puccosabb eseményre sem lesz ciki.

6. Politikai kampány

A 2016-os amerikai elnökválasztás során több híresség is a pólóján keresztül tudatta a világgal, ők kit tartanak méltó elnökjelöltnek, ez a hullám pedig idén is folytatódhat.

7. Papucscipő

Ez a trend már jelen van a boltok polcain is, így bátran beszerezhetünk egy párat belőlük. A Gucci-féle papucscipők nagyon hódítani látszanak a divatvilágban, így érdemes odafigyelni rá.

8. Fülbevalók minden mennyiségben

A fülbevalók esetében idén igaz lesz a mondás: minél nagyobb, annál jobb. De vigyázzunk, nehogy túlságosan súlyos darabot válasszunk, ami kárt tehet a fülcimpánkban.

9. Visszatérnek a 80-as évek

Ismét hódítani fognak a vállban erős blézerek és a fodros ruhák, miután a 70-es és 90-es évek stílusai lecsengenek.

10. Konzervatív blúz

Mivel a magasított nyakú felsők nagyon keresettek voltak a Pinteresten, így érdemes beszerezni egy ilyen darabot. A boltok polcain főként a fodros és hosszú ujjú verziók találhatóak meg.

via divany.hu

közösség

további frisss

lap tetejére