Ők vágynak meleg otthonra!

Fekete István Állatvédő Egyesület • 2017. március 15., szerda •
Ők vágynak meleg otthonra!

Gazdit keres Kuglóf, a foxi jellegű fél év körüli szuka kutyus.
Kertes házban szeretne lakni bejárással, családi kedvencként.
Érdeklődni: 20/297-4868

Gazdit keres Kolbi.
Kolbi kb. 2016. júliusi születésű foxi jellegű, kan kölyök.
Barátságos, kedves, játékos.
Keresi élete otthonát.
Érdeklődni: 20/297-4868

Felelős gazdát keres Csini, a csodálatosan szép, ordas szìnű német juhász keverék, fiatal felnőtt szuka kutyus.
Csininek nemcsak a külleme, de a lelke is csodálatos, imádja az embereket, bújik a simikért.
Nehéz előélete ellenére bízik a szeretet erejében.
Csini ivartalanítva, oltva, chippelve fogadható örökbe, kertes házba bejárással, hogy imádott gazdija közelében lehessen.
Érdeklődni: 20/297-4868

Gazdit keres Mancs. 2016. áprilisi születésű berni pásztor keverék kan kutyus. Nagyon játékos, szereti az embereket, még a gyerekekkel is jól kijön! Oltva, chippelve, ivartalanítva fogadható örökbe. 
06 20 5645950

Stevie vagyok a Wonder. A névválasztás sok mindent elmond rólam. Teljesen vak vagyok. De ettől még nem hátrányos helyzetű, mert szeretni ugyanúgy tudok, mint a látó társaim. A megszokott környezetben biztonságosan mozgok, lépcső sem akadály. Gyorsan kiismerem magam, igaz, mivel csak a szaglásomra és a hallásomra hagyatkozhatok, nehezebben nyílok meg. 
Szeretnék egy olyan gazdit magamnak, aki nem a fogyatékosságomat látja bennem, hanem egy szerető és szerethető társat.
Ha van egy kis hely a szívedben és otthonodban számomra, ahova bekuckózhatok hívd a a következő telefonszámot: 20/297-4868

Vacak vagyok, spániel keverék ivartalanított középkorú Úrfiú. Évekig rövid láncon éltem, a felhalmozódott energiámat most szeretném levezetni. Ha gazdámmá fogadhatlak, akkor aktívan fogom őrizni a házat, hangosan adom tudtodra az utcán történteket, mindenről tudósítalak, annak ellenére, hogy az egyik szememmel nem látok jól, de ez nem hátráltat semmiben.
Sajnos a volt gazdám annyira nem törődött velem, hogy neki köszönhetem, hogy egyik szememmel nem látok rendesen.
Gazdijelöltek a 20/297-4868 számon érdeklődhetnek rólam.


Pusztacsói Lassie vagyok, alias Pokémon, alias, Maci, alias Bundás, alias Vigyori. Határozott jellemű öreg úr vagyok, alapvetően mindenkit szeretek. Kivéve a fodrászt, azt nem szeretem.. egy igazi férfinak, nincs szüksége kozmetikára, így is szívtípró vagyok. Szívesen lennék a társad, ha van szökésbiztos kerítéssel rendelkező kéród. Cserébe őrzöm a házad, és megvédem, hiszen már megjelenésem is tiszteletet vált ki. Ezt az image-et még a szarvasagancsos képpel sem tudták a csajok letörni! Csak azért engedtem meg nekik, mert nagyon szeretem őket és jár nekik egy kis örömködés. 
Ha szeretnéd biztonságban tudni a házad, amíg nem vagy otthon hívd a 20/297-4868 számot.

Brunó Papa vagyok, a kennelsor tiszteletbeli elnöke, a nagy öregje.
Testem kissé már rozoga, itt is ott is fáj néha már, de a csinos csajokat még szívesen megbámulom. Semmi más vágyam nincs már ebben az életben, mint egy szerető család, ahol életem végéig gondoskodnak rólam, finom étellel kényeztetnek, meleg, puha sarkot biztosítanak, és simogatják őszülő halántékomat.
Ha szeretnéd, hogy egy vén kutya gazdásként élhesse életének utolsó időszakát hívd a 20/297-4868 számot, jelige „ kaja legyen, a többi nem számít!”

Én egy válogatós legény vagyok, szívem szépségét csak a kiválasztottak ismerhetik meg. Nem adom könnyen magam, de akit szeretek az le sem tud magáról vakarni.
Ha nem vagy elég határozott, akkor én nem az a fiú vagyok, akit te keresel.
Filmsztárokat meghazudtoló külsővel rendelkezem, közös sétáink alatt mindenkitől megvédelek, mint egy igazi testőr.
Ha rigolyáimat elfogadod és jól kezeled, tökéletes párost alkotnánk.
Az ismerkedéshez hívd a 20/297-4868 számot.

Jázminka egy bombasztikus formában lévő fiatal lányka. Szeret jókat szaladgálni, ugatni, az emberekhez bújni. A szája cserfes, úgyhogy mindig megmondja, hogy mit gondol. Aki jó formában érzi magát, szeret jókat dumcsizni, hívja a 20/297-4868 számot.

Gazdit keres Nyüzge, 2016 augusztusában született kan kiskutya. Nagyon mozgékony, játékos, szeret labdázni. Rövid szőre miatt kizárólag lakásban tartással fogadható örökbe. Közepes méretű lesz.
Érd:20/281-3528

Gazdit keres Beni. 2011-es születésű vizsla-labrador keverék fiúcska. Nagyon kedves, játékos, bújós. Szuka kutyákkal jól kijön. Oltva, chippelve, ivartalanítva fogadható örökbe. 
06 20 5645950

Gazdit keres Szofi a hét év körüli német juhász jellegű, ivartalanított szuka kutyus.
Szofi kertes házban szeretne élni, gyerekeket szereti, cicákkal való kapcsolata nem ismert.
Érdeklődni: 20/297-4868

Csiki 2016. szeptember elején született kan kiskutya. Nagyon okos, figyelmes, jól tanítható. Kb. vizsla nagyságú lesz. Kertes házba szeretne költözni családtagnak, lehetőleg lakásban tartással.
Érd:20/281-3528

Gazdit keres Helga a csokoládé színű óriástacskó, minilabi, ivartalanított szuka középkorú kutyus.
Helga eddigi élete viselkedéséből megtudható.
Valamikor nagyon szerették, aztán valami megváltozott, bántották, elhagyták.
Pedig óriási adag szeretet van benne. Más kutyákkal rövid ismerkedés után jól kijön, játszik is velük, cicákat is szereti.
Emberek felé kicsit nehezebben nyit, de a simogatással, kedveskedéssel és a finom falatokkal könnyen levehető a lábáról.
Elsősorban kertes házat keres otthonának, korlátlan bejárással, szeret a meleg lakásba bekuckózni, teljesen szobatiszta.
Gyerekeket is nagyon szereti.
Érdeklődni a 20/269-0198 számon lehet.

Garbó, 2016.09.01-i születésű szuka kutyus. Kutyaiskola javasolt, eleven, mozgékony kiskutya. Közepes méretű lesz, németjuhász vonásokkal rendelkezik. Kinti-benti kutya szeretne lenni. Felelős gazdát keres, akinek nem gond a kötelező ivartalanítás. 
Telefonszám: +36202974868

közösség

további frisss

lap tetejére