New Yorkban randizásból is meg lehet élni

Frisss.hu/Velvet.hu Fotó: thesun.co.uk • 2017. február 17., péntek •
Marcia Favre-nek legalábbis sikerült.
New Yorkban randizásból is meg lehet élni

A harminchárom éves amerikai nő gazdag férfiakkal jár randevúkra, akik ezért pénzt adnak neki. Marcia különleges bevételi forrásával már körülbelül 2,4 millió forintnyi összeget gyűjtött össze.

A hölgy 35-88 ezer forint körüli összeget keres egy-egy találkával, de volt, hogy egy fél órás italozásért közel fél millió forintot kapott. Marcia párja sem helyteleníti kedvese munkáját, hiszen egyikük sem veszi komolyan érzelmileg a hölgy randijait. A hivatásos randizó szigorú szabályai mellett erre nincs is lehetőség.

“Néhányan meg akarnak hívni vacsorázni, de nem megyek bele, mert nem akarom rájuk vesztegetni az időmet. Próbálok gyorsan túlesni rajta, egy vagy két pohár whisky vagy pezsgő, és már ajtón kívül is vagyok. Sosem közeledtek hozzám szexuálisan. Soha. Nem hagyom, hogy kialakuljon köztünk olyan hangulat. A legudvariatlanabb ajánlat az volt, amikor egy pasas megkért, hogy menjek el vele Vegasba egy hétvégére. Azt gondoltam, a francba is, nem!” - mondta Marcia, aki zenészként is tevékenykedik.

Párját, Joseph Kinget, aki maga is zenész, gyakran meghívja egy-egy italra vagy vacsorára a randizással megkeresett összegből, így egy teljes kört írnak le, ők pedig elégedettek ezzel.

via Velvet

közösség

további frisss

lap tetejére