Kezdődik az Iseumi Szabadtéri Játékok

Frisss • 2013. július 23., kedd •
Pénteken az Aidával veszi kezdetét az Iseumi Szabadtéri Játékok. Még egy-két jegy kapható az Aidára, de a Jézus Krisztus Szupersztárra minden jegy elkelt - mondta Mérei Tamás, ma délutáni, különleges, beszélgetős sajtótájékoztatón.
Kezdődik az Iseumi Szabadtéri Játékok

Az épülő színfalak között tartott sajtótájékoztatót kedden délután a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója, a két fő produkció az Aida és a Jézus Krisztus Szupersztár kulcsszereplőivel együtt. Kiemelte a helyszín exkluzivitását és az előadások színvonalát is, melyet a kulcsszereplők személye is emel, akik közül többen nemzetközi operaházak szereplői.

A beszélgetés alkalmával megszólalt, többek között Kürthy András, az Aida rendezője és Lukács Gyöngyi, aki Aida szerepét játssza majd. Szó esett hangosításról és a kültéri fellépés előnyeiről és hátrányairól egyaránt. De szót kapott még Kiss B. Atilla, aki  Radames és Aleandru Agache, aki Amonasro szerepében lép színpadra pénteken. 

A Jézus Krisztus Szupersztár rendezője, Silló Sándor kiemelte, a fiatal társulat rendkívül megszerette a darabot. Képviseletükben, Fekete Linda (Mária Magdolna), Schrott Péter (Jézus) és Schwartz Dávid (Júdás) is beszélt a próbák és a felkészülés izgalmairól. 
Akár csak a sajtó munkatársai, ők is a helyszínen értesültek róla, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, augusztus 6.-án egy harmadik előadásra is sor kerül.

Mindezt pedig egy interaktív flash mob előzi meg, holnap, azaz szerdán délután 16 órakor a Fő téren. Az Iseumi Szabadtéri Játékok kapcsán már megrendezett és nagy sikernek örvendett Aida flash mob után, most a Jézus Krisztus Szupersztár flash mobja is megrendezésre kerül, aminek interaktivitását az adja, hogy az arra járókat is bevonják majd a darab szereplői.

közösség

további frisss

lap tetejére