Pozitív lett az első tesztje a körmendi polgármesternek

sd • 2020. szeptember 22., kedd •
Ezt közösségi oldalán tudatta Bebes István.
Pozitív lett az első tesztje a körmendi polgármesternek

Egy héttel ezelőtt került házi karanténba Bebes István, Körmend polgármestere, aki egy koronavírusos személlyel került kontaktusba.
"Sajnos tegnap értesítést kaptam arról, hogy abban a csoportban, akikkel rendszeresen együtt sportolok találtak egy koronavírusos személyt. A hétfői naptól ezért házi karanténból látom el a munkámat és végzem el a napi teendőimet az elkövetkezendő egy hétben. Szerencsére abszolút jól érzem magamat, de fontos, hogy mindannyian betartsuk a vonatkozó egészségügyi szabályozásokat, és ha szükséges maradjunk otthon! Éppen ezért arra kérek mindenkit, hogy betegen lehetőleg ne menjenek közösségbe, viseljék a szükséges védőeszközöket, és tartsák a megfelelő távolságot embertársaiktól! Jó egészséget kívánok mindenkinek!" - írta közösségi oldalán a polgármester, aki a mai napon újabb bejegyzést tett közzé egészségi állapotáról:

"Pozitív lett az első koronavírus tesztem, így továbbra is itthonról látom el a polgármesteri teendőimet. Szerencsére jól vagyok, enyhe tüneteim vannak, így bizakodva várom a következő vizsgálatot. Rendszeresen sportoltam és igyekeztem egészségesen élni, így bízom benne, hogy aránylag jó állapotban vészelem át ezt az időszakot. Sajnos azonban vannak, akik nem ilyen szerencsések, így arra kérek mindenkit, hogy továbbra is tartsák be az egészségügyi előírásokat és szabályokat! Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk embertársainkra! Végezetül pedig köszönöm azt a rengeteg aggódó üzenetet és jókívánságot, amit az elmúlt napokban kaptam! Jól esett!"

közösség

további frisss

lap tetejére