Politikai tisztogatásba kezdett a bevándorláspárti koalíció Szombathelyen - KÖZLEMÉNY

frisss • 2019. február 28., csütörtök •
Az ország egyik legjobb tévés szakemberét váltották le Nemény Andrásék.
Politikai tisztogatásba kezdett a bevándorláspárti koalíció Szombathelyen - KÖZLEMÉNY

Képünkön: Lovass Tibor - a zsirai szociális otthonban szellemi fogyatékossággal élőkkel filmterápiás foglalkozáson

A Fidesz-KDNP frakciója egy emberként állt ki Lovass Tibor, a Szombathelyi Televízió vezetője mellett a szombathelyi közgyűlésen, külön-külön felszólalásokban nevesítették érdemeit. Felkérték Balassa Péter (JOBBIK) és Molnár Miklós (Pro Savaria) képviselőket, hogy szavazatukkal ne járuljanak hozzá egy tisztességes ember, egy jó szakember "kisemmizéséhez, lefejezéséhez". 

Álláspontjuknak közleményben adtak hangot:

Politikai tisztogatásba kezdett a bevándorláspárti koalíció Szombathelyen

Rögtön azt követően, hogy a szombathelyi közgyűlésben megvalósult Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor nagy közös álma, és létrejött a baloldali képviselők, Balassa Péter jobbikos és Molnár Miklós civil képviselő összefogásával a bevándorláspárti szivárványkoalíció, politikai tisztogatásba is kezdtek. Legfontosabb közös feladatuk az volt, hogy rögtön leváltsák a  Szombathelyi Médiaközpont vezetőjét, Lovass Tibort, aki évtizedes szakmai múlttal, országos szinten is jelentős televíziós tapasztalattal vezette a városi céget. Lovass Tibor a Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnökeként is tevékenykedik.
A szakember helyett, politikai alapon, egy olyan újságírót neveztek ki a helyére a szocialisták, a Jobbik és Molnár Miklós civil alpolgármester, akinek nincs televíziós tapasztalata és kinevezése kizárólag a bevándorláspárti szivárványkoalíció érdekét képviseli és nem a szombathelyi emberekét.

Fidesz-KDNP szombathelyi közgyűlési frakciója

 

közösség

további frisss

lap tetejére