Plakátkiállítás a „Kerítésbontókról”

Szerző: frisss.hu • 2018. március 19., hétfő •
Szerdáig látható a szombathelyi Fő téren az a plakátkiállítás, melyet a Fidelitas állított össze és amivel a vasi megyeszékhely lakosságát szeretnék tájékoztatni arról, hogy mi is az igazi tétje az április 8-i választásnak.
Plakátkiállítás a „Kerítésbontókról”

Még februárban a Fidelitas indított egy országjáró plakátkiállítást „Kerítésbontók” címmel. Minden megyei jogú városba szeretnénk eljutni és most érkeztünk Szombathelyre. A célunk az, hogy fel akarjuk hívni a figyelmet arra, hogy az ellenzéki pártok vezetői miként vélekednek a határzárról, arról a kerítésről, ami az illegális migrációtól védi Magyarországot – mondta Fekete Dávid a kiállítás megnyitóján. A Fidelitas alelnöke a továbbiakban azokra az idézetekre hívta fel a figyelmet, melyek a molinókon olvashatók, és amelyekből egyértelműen kitűnik, hogy hatalomra kerülésük esetén valamennyien a kerítés lebontása mellett döntenének és ezzel többek között a magyar fiatalok jövőjét is kockára tennék. Ez egyaránt igaz Szél Bernadattre, Karácsony Gergelyre, Gyurcsány Ferencre, valamint Vona Gáborra is.

Az április 8-i választás tétje az, hogy bevándorlóország leszünk-e. Amennyiben úgy gondolják, hogy maradjunk magyar Magyarország, úgy támogassák a FIDESZ-KDNP jelöltjeit – zárta beszédét Fekete Dávid.

közösség

további frisss

lap tetejére