Óriási a tét!

Szerző: frisss.hu Fotó: Cseh Gábor • 2018. április 08., vasárnap •
Ezen a választáson a jövőnk a tét. Az, hogy Magyarország megmarad magyar országnak, avagy bevándorlóország lesz belőle – fogalmazott Hende Csaba országgyűlési képviselő.
Óriási a tét!

Reggel 6 órakor országszerte kinyitottak a szavazóhelyiségek és megkezdődött a 2018-as országgyűlési választás. Hende Csaba országgyűlési képviselő már korán reggel leadta a szavazatát, ugyanis elmondása szerint nagyon sok teendő vár rá még ezen a rendkívül fontos napon.

A jövőnk a tét ezen a választáson. Azt kell közösen eldöntenünk, hogy Magyarország megmaradjon magyar országnak, avagy bevándorlóország legyen belőle.  Nekem ez a nap munkával telik majd. Most leadtam itt a Falumúzeumban a szavazatomat és ezt követően bekapcsolódok a mozgósításba. Fontos, hogy mindenki menjen el szavazni, aki egyetért az Orbán Viktor vezette kormány irányvonalával, azzal, hogy meg kell őrizni a hazánkat olyannak, mint amilyennek szeretjük. Meg kell védenünk az önállóságunkat, a kultúránkat, a nyelvünket – fogalmazott Hende Csaba országgyűlési képviselő, aki a továbbiakban arra is kitért, hogy az ellenzék milyen lehetőségekben gondolkodik.

Nemény András, a szocialisták országgyűlési képviselőjelöltje a szombathelyi közgyűlésben nyíltan kijelentette, hogy szerinte a migráció nem jelent komolyabb problémát és erre a kérdésre az EU kvótarendszere a megoldás. Úgy gondolja, hogy Magyarország anyagi és teherbíró képessége szempontjából is ez lenne a járható út. Azt pedig csak zárójelben jegyezném meg, hogy Szuhai Viktor, a DK szombathelyi elnöke úgy vélekedik, hogy egy város annál színesebb, minél többféle náció lakja. Tehát nagyon leegyszerűsítve: aki továbbra is magyar Magyarországon szeretne élni, az szavazzon a FIDESZ-KDNP jelöltjeire és természetesen a pártszövetségre is – zárta szavait Hende Csaba.

A szavazati jogukkal élni kívánó állampolgároknak egy kis segítség: a mai napon két szavazólapot kap mindenki. Az egyiken a pártok, míg a másikon a képviselők között lehet választani. A FIDESZ-KDNP a 13-as sorszámot kapta a listán, míg Hende Csaba, természetesen az egyéni listán, a 9-eset. A szavazóhelyiségek este 19 óráig lesznek nyitva.

 

közösség

további frisss

lap tetejére