Méltó helyen játszhatnak a herényi gyerekek

Frisss • 2013. augusztus 03., szombat •
Az önkormányzat segítségével közel három millió forintból újult meg a Tulipán játszótér, amelyet szombaton adtak át hivatalosan a városrésznek. A szülők végre biztonságos helyen tudhatják a kicsiket.
Méltó helyen játszhatnak a herényi gyerekek

A Herényi Baba- Mama Klub egy fogadóórán fordult Puskás Tivadar polgármesterhez és Marton Zsolt alpolgármesterhez azzal a kéréssel, hogy játszóteret szeretnének gyermekeiknek. A kérés meghallgatásra került, egy hónappal a műszaki átadás után hivatalosan is felavatta a városrész a játszóhelyet.

A régi játékokat leporolták és újakat is hoztak a játszótérre: rugós játékot, körforgót, játszóvárat csúszdával, és egy homokozót is kialakítottak. A környezet is megújult, a helyet térkövezték az oldalába pedig tulipánfákat ültettek. Így valóban méltó helyen játszhatnak a városrész legkisebb lakói.

Greskó-Magyar Zsófia a szülők nevében úgy fogalmazott, új kulturális helyszíne lett Herénynek, amely új lehetőségeket is tartogat számukra. Fontosnak tartotta megjegyezni, hogy az eszközök nemcsak modernek, de minden biztonsági előírásnak is megfelelnek.

A játszótér hivatalos felavatása után kóstolók, játszóház, tombola, zene várta a forróságban kitartó helyieket.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére