Hende Csaba válaszol

• 2020. szeptember 12., szombat •
Ungár Péter szerint az (SZKKA) csapata miattam és az “embereim" kicsinyes bosszúja miatt nem edzhetnek a Haladás Sportkomplexumban. Bornírt helyzet, rossz helyre címezte a kérdését, rossz időben és rossz embernek. Sem jogom, sem okom nincs a sportpálya használatát korlátozni. Ugyanakkor feltételezem a képviselő úrról, hogy utánanézett az ügynek, ezért sajnos rosszhiszeműséget kell vélelmeznem.
Hende Csaba válaszol

1. Az a helyzet, hogy Ungár Péter hazudik. A Haladás Sportkomplexum üzemeltetője a Szombathely Megyei Jogú Város kizárólagos tulajdonában álló Haladás Sportkomplexum Kft. Így arról, hogy ebben az állam által a 100 éves Haladás VSE számára épített csodálatos létesítményben mi történik: hogy oda ki, mikor és hogyan mehet be, végső soron már tavaly ősz óta Nemény András dönt. Egyszerű a helyzet: annak a pályának négy sarka van és mind a négyben Nemény András parancsol. Megtisztelő, hogy őt Ungár az én "emberemnek" nevezi, de téved, ha nem hisz nekem, javaslom ezügyben azért kérdezze meg Nemény Andrást is.

2. Örülök, hogy ez a vita világosan megmutatja, mekkora szüksége volt Szombathelynek, a szombathelyi sportéletnek az új sportkomplexumra. Hiszen láthatóan jogos használati igények versengenek, és a konfliktust - ha van - az okozza, hogy többen szeretnék használni a létesítményt, mint ahányan beférnek. Ez annak fényében különösen megnyugtató, hogy az elmúlt években a baloldal - amely Szombathelyen ma kormányon van, mindenben, így a sportkomplexum használati kérdéseiben is dönthet - nem győzte hangoztatni azt a véleményét, hogy ez a sportkomplexum felesleges, erre a városnak nincs szüksége, és így tovább.

Most meg kiderül, hogy még kicsinek is bizonyul...

Mindezek után a Haladás egykori igazolt sportolójaként minden szombathelyi sportolónak és egyesületnek sok sikert és jó egészséget kívánok!

 

Forrás: Facebook/Hende Csaba

közösség

további frisss

lap tetejére