Még idén újra munkába állna Szombathely polgármestere

MHN • 2012. november 14., szerda •
A rehabilitáció után szándéka szerint még idén munkába állna Szombathely polgármestere. Dr Puskás Tivadar múlt csütörtökön kapott szívinfarktust, akkor gyors műtéten esett át. Mint facebook oldalán közölte, a város ügyeit nyomon követi, és a szanatóriumi rehabilitáció után még ebben az évben újra dolgozna.

Múlt héten csütörtökön kapott  Dr Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere szívrohamot. Akkor gyors műtéten esett át, jelenleg a Markusovszky kórházban ápolják. Ahogy facebook bejegyzésében írja a polgármester:  napról napra jobban van, a város ügyeit nyomon követi.  Várhatóan a polgármester még ebben az évben újra munkába áll. 

Archív felvétel: Puskás Tivadar a Frisss szerkesztőségében

Dr Puskás Tivadar az alábbiakat írta facebook oldalán:

"Csütörtök óta rengeteg jókívánságot kaptam, amelyeket nem állt módomban egyesével megválaszolni. Ezúton elnézést kérek ezért, de a hirtelen jött kényszerű lakóhelyváltozás ezt nem tette lehetővé. Így utólag is mindenkinek köszönöm, hogy gondolt rám. Nem szokványos névnapi programon vagyok túl. Kiváló kórházi ellátásban részesülök, állapotom napról-napra látványosan javul. Munkatársaim rendszeresen látogatnak, a város ügyeit figyelemmel kísérem. Jelenleg úgy látom, hogy a szanatóriumi rehabilitáció után még idén munkába állhatok. Mindenkit szeretettel üdvözlök!"

A polgármesteri feladatokat Puskás Tivadar visszatéréséig, Marton Zsolt alpolgármester látja el Szombathelyen. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére