Perec, hús, langalló- Már pályázhatnak a vendéglátósok az idei karneválra!

Frisss • 2013. június 02., vasárnap •
Már pályázhatnak azok a vendéglátóipari vállalkozók, akik szeretnék árusítani portékáikat az idei Savaria Történelmi Karneválon. Bár a pályázatok beadási határideje június 16., a szervezők kérik, a beérkező anyagok könnyebb feldolgozása érdekében ne halasszák az utolsó pillanatra a leadást.

Az árusok négy napon át, hat helyszínen kínálhatják éhség-és szomjoltóikat a Savaria Történelmi Karneválon. Az árusítás 2013.  augusztus 22. 14.00-24.00 óráig tart majd, az ezt követő két napon pedig reggel tíztől egészen éjfélig nyitva tarthatnak. A záró napon, augusztus 25-én szintén tíz órakor nyitnak az árusok, de már este kilenckor zárniuk kell.

Az árusítás helyszínei a Fő téren és a Thököly utcában az  „Öreg Város Vására” , a Gayer Parki „Kalandvár. a Borok utcája, a Sörtér és a Bejczy utca lesz.

Ahogy azt már megszokhattuk, lesz itt minden, mi szem s szájnak ingere: perec, langalló, lángos, kürtős kalács, kalács, lepény, rétes, főtt kukorica, gyümölcs,méz, lekvár, befőttek, törökméz, sajt- sajtféleségek, puliszka, kása, málé, sör, üdítő, ital, szeszesitalok, édesség, popcorn, fagylalt, jégkrém, vattacukor, helyben sütött és főzött hús és zöldséges ételek, csomagolt szendvics és sütőipari termékek.

A rendezvényen elsősorban a régi vásárok hangulatát megidéző ételek és italok készíthetők és árusíthatók, mutathatók be- ál a felhívásban.

közösség

további frisss

lap tetejére