Kórházból a Városházára - Kiengedték a polgármestert a Markusovszkyból

FE • 2012. november 22., csütörtök •
A segítő kezeknek köszönhetően dr. Puskás Tivadar állapota kiegyensúlyozott. Ma elhagyta a Markusovszky kórházat, és a hétvégén néhány hetes pihenőre indul. Előtte azonban még megnézte minden rendben van e munkahelyén, a Városházán.

Mint arról már korábban beszámoltunk a város első embere, dr. Puskás Tivadar két hete kapott szívrohamot. Akkor gyors műtéten esett át, és a Markusovszky kórházban ápolták. Ahogy facebook bejegyzésében írta a polgármester: napról napra jobban van, a város ügyeit nyomon követi.

(Fotó: facebook.com)

Később kiderült az is, hogy várhatóan a polgármester még ebben az évben újra munkába áll. A rehabilitáció után szándéka szerint még idén munkába állna Szombathely polgármestere. Még mielőtt azonban elutazott volna a rehabilitációra a polgármester facebook oldalán tudatta: délután a Városházán találkoztam munkatársaimmal, és aláírás előtt egyeztettük a közgyűlési napirendeket. Szót váltottunk a közeljövő legfontosabb eseményeiről is. Megnyugtató volt számomra, hogy a Hali-pálya városi tulajdonba kerülése - a Miniszterelnök Úr ígéretének megfelelően - hamarosan megtörténik.

(Fotó: facebook.com)

A polgármesteri feladatokat Puskás Tivadar visszatéréséig, Marton Zsolt alpolgármester látja el Szombathelyen.

közösség

további frisss

lap tetejére