Kidőlt a Magellán Centernek szánt terület kerítése

Frisss • 2013. július 30., kedd •
Olvasónk jelezte, hogy Szombathelyen a Kossuth Lajos utcában, az időjárás miatt, ismét veszélyessé vált a Magellán Centernek szánt terület kerítése.
Kidőlt a Magellán Centernek szánt terület kerítése

Fotó: Bexter

Szombathelyen a Kossuth Lajos utcában, a tegnapi időjárásnak köszönhetően ismét balesetveszélyessé vált a Magellán Centernek szánt terület kerítése. Legutóbb március 18.-án számoltunk be hasonló esetről. Erről itt olvashat bővebben.

2006 környékén hallhattunk először a tervről, mely szerint, a Thököly utca, Kossuth Lajos utca és Kiskar utca találkozásánál, a volt áramszolgáltató helyén, egy egyedülálló méretű és kivitelezésű bevásárlóközpont épül majd. A sok huzavona ellenére, 2012-ben végleg eldőlt, a tervezet területen nem épül meg a bevásárlóközpont. A felszabadított terület azóta üresen áll, s egy rozoga kerítés határolja. Az időjárási viszontagságoknak köszönhetően, a viharos erejű szél megpróbáltatásait az említett kerítés nem igazán bírja. Legutóbb csak egy kis darabja dőlt ki a kerítésnek, most azonban egy egészen nagy részt húzott ki a szél a Kossuth Lajos utcában.

 

közösség

további frisss

lap tetejére