Játszóteret takarított Ágh Péter- önkéntes akciót indít a Fidelitas

MTI • 2013. május 25., szombat •
Jobb adni, mint kapni 2013 elnevezéssel idén is országos önkéntes akciót indít a Fidelitas. A program során a Fidesz ifjúsági társszervezete gyermekekkel foglalkozó intézményeknek akar segíteni - közölték a szervezet vezetői szombaton Budapesten.

A sajtótájékoztató előtt fidelitasosok kitakarítottak és felújítottak egy játszóteret Békásmegyeren. Ágh Péter, a Fidelitas elnöke újságíróknak elmondta, a következő időszakban több hasonló akcióra készülnek az ország különböző pontjain, mert fontosnak tartják, hogy személyesen is részt vegyenek a környezet szépítésében.
    

Vincze Ágnes, a Fidelitas alelnöke közölte: az onkentesseg@fidelitas.hu címre június 7-ig várják olyan, gyermekekkel foglalkozó intézmények - elsősorban iskolák, óvodák, kórházi gyermekosztályok - jelentkezését, amelyeknek segítő kezekre van szükségük például környezetük rendbetételéhez.
   

 A szombati sajtótájékoztatón és játszótér-karbantartáson részt vett Menczer Erzsébet, Óbuda fideszes országgyűlési képviselője is, aki örömét fejezte ki, hogy a Fidelitas akciójának első helyszíne a III. kerület volt.

közösség

további frisss

lap tetejére