Házimozi a hosszú hétvégén

JZS • 2012. november 02., péntek •
Újabb hosszú hétvégén heverhetjük ki a hétköznapok fáradalmait. A többség már túl van a temető látogatáson, ilyen rossz időben pedig jól esik leheveredni a kanapéra, és megnézni egy jó filmet. The Voice, X-Faktor, Ősz New Yorkban, Kabalapasi, Godzilla… Lássuk, mit kínálnak nekünk a TV-csatornák!

Ha péntek, akkor The Voice a TV2-n - kíváncsian várjuk, az újabb hangok feltűnését. Ez idő alatt az RTL Klubon a Hary Potter és a tűz serlege megy majd, a Viasat3-on pedig a Csak szex és más semmi lesz Schell Judittal, Dobó Katával, és Csány Sándorral a főszerepben.

Holnapra is jut majd nekünk zenés-táncos program. Vajon megint botrány lesz az X-Faktor showjából? Vagy Zámbó Krisztián és Stone képes lesz legalább egy tiszta hangot kiénekelni? Szombat este kiderül. A TV2-n a Kabalapasi megy majd, aminek a sztorija dióhéjban annyi, hogy a főszereplő nem találja a szerelmet, de minden exe a szakítás után megtalálja a boldogságot. Szórakoztató romantikus vígjáték, az agy kikapcsolás jegyében. Az M1 pedig egy „modern klasszikussal” készül: Ősz New Yorkban, 21:50-től Richard Gere, és Winona Ryder a főszerepben.

A vasárnapi ebéd után kipihenhetjük a kajakómát Jennifer Aniston és Ben Stiller táraságában - a Viasat 3-on a Derült égből Polly lesz majd délután 1-kor. A Forma-1 rajongók pedig az Abu-Dhabi Nagydíj közvetítését nézhetik majd meg az M1-en. Este az RTL Klubon az Éjszaka a múzeumban című filmet adják Ben Stillerrel, a TV2 pedig a Godzillával próbálja magához csábítani a nézőket.

Jó filmekben tehát nem lesz hiány, a kérdés csak az, hogy kinél legyen a távirányító?! És ha nem tetszik a felhozatal, akkor tudunk jobbat! Összegyűjtöttük a legjobb filmeket őszi punnyadáshoz.

közösség

további frisss

lap tetejére