Hatalmas nemzetközi sikert aratott a Szombathelyi Városi Televízió a Neményék által se szó-se beszéd kirúgott Lovass Tibor igazgató vezetésével

Facebook • 2019. március 10., vasárnap •
Brutális politikai tisztogatás indult Szombathelyen. A sötét ötvenes éveket idéző módon próbál a bevándorláspárti szivárványkoalíció tapasztalt, pártsemleges szakembereket eltávolítani a városi intézmények éléről és a cégek vezető testületeiből. Helyükre tapasztalatlan és alulképzett pártkatonákat állítanak - hangzott el a tagnapi sajtótájékoztatón.
Hatalmas nemzetközi sikert aratott a Szombathelyi Városi Televízió a Neményék által se szó-se beszéd kirúgott Lovass Tibor igazgató vezetésével

Szombaton a városi televízióban tartott sajtótájékoztatót dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, dr. Puskás Tivadar polgármester, Lovass Tibor a városi tévé igazgatója és dr. Bakó Béla, a TIT Vas megyei igazgatója, melyről a Parlament alelnöke közösségi oldalán számolt be.

A tájékoztatón örömmel nyugtázták a nyilatkozók, hogy a Szombathelyi Városi Televízió Lovass Tibor vezetésével - aki egyben a helyi tévék országos egyesületének elnöke - közvetlenül Brüsszelből, az Európai Unió Bizottságától pályázaton nyert el 270 ezer eurót, vagyis közel 80 millió forintot a TIT-tel konzorciumban.

Az Európai Unió részéről óriási elismerése ez annak a kiemelkedően színvonalas munkának, amelyet Lovass Tibor és a televízió munkatársai hosszú évek óta közmegelégedésre végeznek városunkért - hangsúlyozta dr. Puskás Tivadar és dr. Hende Csaba.

- Ez az pályázati győzelem önmagában is nevetségessé teszi az “új többségnek” a Lovass Tibor leváltására irányuló önkényes és jogsértő, egyben antidemokratikus erőlködését. Hiszen éppen ezek a politikusok hivatkoznak folyton Brüsszelre!

A Molnár Miklós árulásával létrejött átmeneti többség az érintett meghallgatása és az előírt eljárási rend betartása nélkül, törvénysértően látott tisztogatáshoz. Első dolguk az volt, hogy a város működéséhez szükséges döntéseket a napirendben hátra sorolják, és azonnal megkezdjék a pártonkívüli, magasan képzett, köztiszteletben álló és kifogástalan munkát végző szakemberek lecserélését többnyire alulképzett, az adott területen teljesen tapasztalatlan pártkatonákra.

A tévé vezetőjének kirúgása mellett jó példa erre az a szándék is, hogy a VASIVÍZ Zrt. Igazgatóságának éléről le akarják váltani a két mérnöki diplomával és műszaki doktorátussal rendelkező elnököt azért, hogy helyére ültethessék a bankautomata karbantartóként tevékenykedő Németh Ákost, a LMP megyei elnökét.

Mindez az ötvenes évekre emlékeztet minket, amikor a jó szakembereket politikai okból eltávolították, és a helyükre politikailag megbízható hatelemis munkásigazgatókat ültettek - mondta Hende Csaba.

Majd így folytatta: 

- Az elmúlt napokban tisztességesen dolgozó további szombathelyi intézményvezetőket fenyegetett meg kirúgással a bevándorláspárti Nemény András vezette szivárványkoalíció. Csatlakozva a városi televízió minden dolgozója által aláírt petícióhoz, szolidaritásomat fejezem ki Lovass Tiborral és minden kirúgással fenyegetett szakemberrel. Minden törvényes eszközzel meg fogjuk akadályozni, hogy az átmeneti egyfős többségüktől vérszemet kapott bevándorláspárti erők bárkit kirúghassanak, aki tisztességesen, a közjót szolgálva végzi munkáját városunkban. Lovass Tibor kirúgása sem hatályos, az igazgató úr teljes jogkörében hivatalban van, az utódjául kiszemelt, tévés tapasztalattal egyáltalán nem rendelkező pártkatonának semmilyen hatásköre nincs, hiszen polgármester úr megvétózta az önkényes döntést. Mindenkit arra kérek, hogy ne törődjön a fékevesztett baloldal ámokfutásával, végezze nyugodtan tovább a munkáját. Mindenkit meg fogunk védeni a politikai tisztogatástól. Ami most Szombathelyen történik, egy hosszú, kettős választási kampány része. A bevándorláspárti szivárványkoalíció nem nyert választást Szombathelyen; valójában 2010. óta valamennyi országgyűlési és általános önkormányzati választáson veszítettek - húzta alá a politikus.

- Idén májusban az Európai Parlamenti, majd októberben az önkormányzati választásokon kiderül, hogy kire szavaz Szombathely. Az egész folyamatnak hét hónap alatt vége. Senki ne aggódjon: az árulás ellenére is meg tudjuk és meg fogjuk akadályozni, hogy Szombathely érdekeit és értékeit, jövőbeli lehetőségeit csorbító döntések hatályosuljanak. Mindenek felett óvni fogjuk a város, a megye és a Kormány közötti harmonikus együttműködést, mert kizárólag ez képes biztosítani Szombathely további fejlődését - jelentette ki dr. Hende Csaba.

A bevándorláspárti szivárványkoalíciót pedig arra kérem, hogy törekedjenek előbb talán választást nyerni Szombathelyen. Ha majd nem egy áruló megvett szavazatával lesz többségük, nyugodtan végrehajthatják törvényes módon is az általuk óhajtott személycseréket; mert csak akkor lesz mindehhez demokratikus felhatalmazásuk. Most nincs. Ezért arra kérem őket: várják ki azt a kis időt, és próbálják közben meggyőzni a szombathelyieket, hogy ők tudják garantálni a város fejlődését. Kötve hiszem, hogy sikerül nekik - fejezte be szavait dr. Hende Csaba.

 

közösség

további frisss

lap tetejére