Forgalomkorlátozásra kell számítani Szombathelyen a Falco-ZTE kosárrangadó miatt

vaol.hu, hazai.kozep.bme.hu • 2019. október 08., kedd •
Érdemes időben érkezni.
Forgalomkorlátozásra kell számítani Szombathelyen a Falco-ZTE kosárrangadó miatt

Az Arena Savaria Sportcsarnokban szerdán a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Zalakerámia ZTE Kosárlabda Klub csapatai között megrendezésre kerülő kosárlabda-mérkőzés miatt az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen:

Az Arena Savaria Sportcsarnokban 2019. október 9-én a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Zalakerámia ZTE Kosárlabda Klub csapatai között megrendezésre kerülő kosárlabda-mérkőzés miatt az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen – tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lezárásra kerül:
2019. október 9-én 17 órától
2019. október 9-én 21 óráig

a Hadnagy utcának a Lipp Vilmos utca és az Eperjes utca közötti szakasza.

A hazai szurkolók a Sportcsarnokba az Eperjes utcai főbejáraton keresztül juthatnak be és a mérkőzést követően ugyanitt hagyhatják majd el az épületet; a vendégszurkolók mozgása pedig a Lipp Vilmos utca felől biztosított.

A lezárással érintett területre – az ellenőrzést követően – az engedéllyel, illetve érvényes belépőjeggyel, vagy lakcímkártyával rendelkezők léphetnek be.

A vendégszurkolók parkolás céljából a sportcsarnok mögötti zárt területet, illetve a sportcsarnok és a zárt parkoló között található területet használhatják. A hazai szurkolók az Hadnagy utcában, valamint a környező utcákban parkolhatnak járműveikkel.

 

közösség

további frisss

lap tetejére