Egyértelmű volt, hogy kéri az oltást Lendvai Ferenc

• 2021. március 04., csütörtök •
Megkapta az AstraZeneca-vakcina első adagját Lendvai Ferenc. Az 57 éves, krónikus betegségben szenvedő önkormányzati képviselő számára nem volt kérdés, hogy éljen az oltás lehetőségével.
Egyértelmű volt, hogy kéri az oltást Lendvai Ferenc

Feleségével együtt az első adandó alkalommal regisztrált a koronavírus elleni vakcinára Lendvai Ferenc. A képviselő lapunknak elárulta: lánya Pécsett dolgozik orvosként, hosszabb időt töltött a Covid-osztályon is. Ahányszor csak szóba került a családban a járvány, mindig azt tanácsolta: akármelyik oltást is kínálják fel, fogadják el.

– A lányom azt mondta, ha valaki eltölt fél órát a betegek között, utána nem lesz számára kérdés, kérje-e a vakcinát – fogalmazott. – Örültem, amikor a háziorvosom hívott, hogy megkaphatom az AstraZeneca-oltást. Ezt a 60 év alatti, krónikus betegeknek adják. Sajnos olyan betegségem van, amire tíz éve gyógyszert szedek, valószínűleg ezért kerültem látszólag hamar sorra. Nagyon minimális feszültséget éreztem a bal karomban néhány napig, de egyéb mellékhatását nem tapasztaltam az első adag oltóanyagnak. Mindenkit arra biztatok, hogy regisztráljon, és reméljük, nyár elejére visszakapunk valamit a régi életünkből. Jó lenne már személyesen is szurkolni a Falco és a Haladás csapatának – tette hozzá.


Forrás: vaol.hu
Kép: Cseh Gábor / VN

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére