Egy tisztességes vitára bármikor kész kiállni dr. Balázsy Péter

frisss • 2019. szeptember 30., hétfő •
A Fidesz polgármester-jelöltje sajtótájékoztatón avatott be minket a részletekbe.
Egy tisztességes vitára bármikor kész kiállni dr. Balázsy Péter

Több szempontból is érdekes a jelöltek közötti vita ügye. Egyrészt, Neményék azt hangsúlyozzák, hogy egy ellenzéki jelölt van, miközben sorban áll a voksokért Koczka Tibor is, akiről mostanra kiderült, hogy az őt delegáló szervezet sem támogatja az indulását.

Aztán adott egy semlegesnek mondott helyszín: a Szombathelyi Televízió, amiről mostanra minden szombathelyi pontosan tudja, hogy sok minden elmondható róla, de a függetlenség az pont nem. Ezt bizonyítja a napokban kiszivárgott szerkesztőségi levelezés, vagy épp a Halmágyi-Ungár találkozóról készített képek...

A csodás az az egészben, hogy míg Nemény videóban invitálja a jelölteket egy október 1-i 18:15-ös időpontra, addig Halmágyi levelében már a 19:15 szerepel. És akkor most időzzünk el egy percet ezen a mondaton. Tehát, Nemény videóban invitálja meg a jelölteket a teljesen pártfüggetlennek mondott Szombathelyi Televízió által szervezett vitára... Igen, nem csak Önnek furcsa kedves Olvasó.

Erre Dr. Balázsy Péter ma egy sajtótájékoztatón reagált, konkrét javaslatokat megfogalmazva: 

1. Nem vesz részt a baloldal által bizonyítottan kézivezérelt Szombathelyi Televízióba szervezett keddi vitán.

2. Kész kiállni a vitára.

3. Tiszteletben tartva a szombathelyi hagyományokat a vita helyszínéül a Savaria Egyetemi Központ Dísztermét javasolja, hogy minél többen személyesen vehessenek rajta részt, ide értve az élő közvetítéseket gyakran sugárzó online hírportálokat is.

4. Időpontként október 8-án a 18 órát jelölte meg.

5. Úgy véli nem feltétlenül szükséges moderátor a vitához, mert az már befolyásolhatja a beszélgetés menetét. Amennyiben mégis lesz, akkor egy felkészült, független szakember felkérését támogatja - konkrét név nem hangzott el.

6. A vita javaslata szerint 5 témára épülne: gazdaság, közlekedés, fiatalok, szociális gondoskodás, általános víziók.

7. Az időkeret fix: 5*5 perc, 2 perces reagálásokkal.

Amennyiben előrelépés lesz a jelölti vita ügyében, arról természetesen újfent beszámolunk majd.

közösség

további frisss

lap tetejére