Verekedés, ittas vezetés - rendőrségi hírek

Frisss • 2013. augusztus 05., hétfő •
Ez elmúlt 24 órában a következő esetekben kellett intézkedni a vasi rendőröknek. Garázdaság, szabálysértés és ittas vezetés okozta közlekedési baleset. Íme az elmúlt nap rendőrségi hírei Vas megyéből.
Verekedés, ittas vezetés - rendőrségi hírek

A járőrök 2013. augusztus 4-én kora reggel, Nemesbőd belterületéről egy 23 éves helyi és egy 25 éves vassurányi férfit állítottak elő a Szombathelyi Rendőrkapitányságra, mert az intézkedést megelőzően - előzetes szóváltást követően - tettleg bántalmazták egymást. A rendőrök H. Gábort és T. Gábort gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Egy 23 éves sárvári férfi 2013. augusztus 4-én reggel motorral közlekedett Sárvár belterületén, amikor haladása során egy, az út mentén várakozó személygépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt. A férfival szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért K. Norbertet a rendőrök további mintavétel céljából előállították. A férfi vezetői engedélyét elvették és járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

A rendőrök 2013. augusztus 4-én délután a Sárvári Rendőrkapitányságra előállítottak egy 51 éves helyi férfit, mert az ellene érvényben lévő ideiglenes távoltartás szabályait megszegte. Sz. István az egyik helyi lakóház udvarán lévő nyitott melléképületében töltötte az éjszakát, ezért a rendőrök meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették és szabálysértési eljárást indítottak ellene.

közösség

további frisss

lap tetejére