Trükkös tolvajok- rendőrségi hírek

Frisss • 2013. augusztus 31., szombat •
Egy idős férfit károsítottak meg ismeretlen személyek Szombathelyen, Sárváron pedig egy nőt bántalmaztak- az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Vas megyében.

Egy idős férfit károsítottak meg ismeretlen személyek Szombathelyen.

Magukat a Családsegítő Szolgálat munkatársainak kiadó személyek jutottak be egy szombathelyi lakásba 2013. augusztus 30-án délután és az ott lakó férfi figyelmét elterelve készpénzt vittek magukkal, továbbá biztonsági berendezésként adtak el a tulajdonosnak egy készüléket és ezáltal további összeggel károsították meg a sértettet. A Szombathelyi Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást, ismeretlen tettessel szemben.

Az áldozattá válás elkerülése érdekében kérjük, senkit ne engedjen be a lakásába, akinek személyazonosságáról hitelt érdemlően nem győződött meg! Amennyiben mégis megtörtént a bűncselekmény, forduljon bizalommal a rendőrséghez!

Elvitte a motort, majd bántalmazta a cselekményt észlelő nőt is.

Őrizetbe vették a rendőrök azt az ajkai lakost, aki egy segédmotor-kerékpárt tulajdonított el egy sárvári ingatlanról 2013. augusztus 30-án reggel. Egy, a bűncselekményt észlelő nő járművével Rábapatyig követte a férfit, ahol felelősségre akarta vonni, de K. Árpád támadólag lépett fel és bántalmazta a nőt, megrongálta a személygépkocsiját, majd ezt követően elmenekült. A helyszínre érkező járőrök rövid időn belül, Rábapaty egyik utcájában elfogták az elkövetőt. A Sárvári Rendőrkapitányság a 28 éves férfival szemben rablás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

közösség

további frisss

lap tetejére